Hokaf Karamanlı hemşerilerimizle buluşuyor

Hokaf Karamanlı hemşerilerimizle buluşuyor
Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) olarak, 'Hemşerilerimizle buluşma, kucaklaşma' adı altında organize edilen toplantıların sonuncusu Apeldoorn ve Arnhem kentlerinde gerçekleştirildi.
HOKAF yönetimi, 'Hemşerilerimizle buluşma' organizasyonu hakkında şu açıklamalarda bulundu:
 
Önceki hafta Amsterdam ve Utrecht kentlerinde hemşerilerimizle buluşarak, tanışıp hasret gidermiştik. Son olarak ise Hollanda'nın Apeldoorn kentindeki HDV Eyüp Sultan Camii ile Arnhem kentindeki SICN Lale Vakfı'nda Karamanlı hemşerilerimizle bir araya geldik. Her 2 şehirde de hemşerilerimizin yoğun teveccühü ile karşılaştık.
 
Apeldoorn'da Ayhan Tonca ve Mesut Aksoy ile bazı gönüllü hemşerilerimizin organizasyonu ile toplantımızı gerçekleştirdik. Öte yandan Arnhem Lale Vakfı'nda ise Muhsin Sağsu, İsmail Dilekçi ve Mehmet Sağsu'nun ev sahipliğinde samimi bir organize tertip edildi.
 
Apeldoorn ve Arnhem'deki buluşmalarımızda, 25-26-27.Aralık.2023 tarihlerinde, Zaandam da gerçekleştirilecek olan 'Karaman Tanıtım Günleri' organizasyonunun sunumu yapıldı.
 
Hokaf Başkanımız Zekeriya Arslan ve Köy Dernekleri sorumlumuz Rıza Görer tarafından, Hokaf olarak bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi verildi.
 
Tanıtım programları çerçevesinde Rotterdam, Den Haag ve Zuid Holland bölgesi için 'Hemşerilerimizle buluşma, kucaklaşma' programımız bugün (11.Aralık, Pazartesi) Schiedam Semazen Restoran'da gerçekleştirilecek.
 
Apeldoorn buluşmamızda leziz baklava ve nefis Türk çayı, Arnhem'de ise Karamanımızın geleneksel yemeği 'Arabaşı' ikramında bulunan hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.
 
Hokaf Başkanımız Zekeriya Arslan, her 2 kentte hemşerilerimizle buluşmamıza imkan sağlayan Ayhan Tonca, Mesut Aksoy, Muhsin Sağsu, İsmail Dilekçi ve Mehmet Sağsu'ya plaket takdim etti.