Hesaplara 2 Bin TL Yatacak! Kimlik Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenlere Müjde!

Hesaplara 2 Bin TL Yatacak! Kimlik Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenlere Müjde!
En çok kampanya düzenleyerek müşterilere bol bol hediye dağıtan bankalardan Vakıfbank, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılan müşterilere 2 bin TL hediye edilecek. Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Mayıs ayına girilmesiyle beraber kamu bankaları ve özel bankalar peş peşe kampanyalar düzenleyerek hem bünyelerine yeni müşteriler katmaya ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vakıfbank da yeni kampanyalarını bir bir duyuruyor.

Vakıfbank, yeni paylaştığı kampanya kapsamında kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına 2 bin Türk Lirası yatıracak. Buna göre, VakıfBank Reserve, Private Card ve Platinum Plus Metal kartınızla tek seferde yapılacak 2 bin Türk Lirası ve üzeri tüm restoran harcamaların yüzde 10’u kadar, günlük en fazla 1.000 Türk Lirası, aylık en fazla 2 bin Türk Lirası indirim; VakıfBank Platinum Plus kartınızla tek seferde yapılacak 2 bin Türk Lirası ve üzeri tüm restoran harcamaların yüzde 10’u kadar, günlük en fazla 500 Türk Lirası, aylık en fazla 1.000 Türk Lirası indirim sağlanacak.

thumbs-b-c-4c3fedd1ff1791581a9a1ca1029b6666.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kazanılan indirimler bir sonraki gün kartınıza yansıtılacak.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanyaya e-ticaret, mobil temassız, mail order ve yurt dışı işlemleri ile iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil olmayacak.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen indirimler geri alınacak.

Kampanya kart bazında geçerlidir, ek kart olarak sadece Private Card ve Platinum Plus ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilecek.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahip olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ