Genel Meclis Adaylarının Saha Çalışmaları

Genel Meclis Adaylarının Saha Çalışmaları
AK Parti il genel meclisi adayları, il merkezine bağlı tüm köyleri ziyaret ederek, halkla yakın temasta bulundular ve destek talep ettiler.

Kırsal alanlarda saha araştırmaları yapan ekip, halkın durumunu yakından takip etti ve her köy ile genel bölge için sağlanan hizmetleri ayrıntılı bir biçimde açıkladı.

AK Parti mensubu ekip, vatandaşlarla içten sohbetler gerçekleştirerek köylerdeki eksiklikleri belirledi ve halkın taleplerini dinledi. Ayrıca, bölge için yapılan hizmetlerin etkisini ve önemini vurgulayarak, halktan destek istediler.

Heyet, vatandaşların beklenti ve isteklerini göz önünde bulundurarak, köylerin ilerlemesi ve iyileştirilmesi için taahhütlerde bulundu. Bu süreçte, halkın katılımını ve geri bildirimlerini öncelikli kılan AK Parti il genel meclisi üye adayları, köylerin ihtiyaçlarını belirleyerek, gelecek dönemde gerçekleştirilecek çalışmaları planladılar.

AK Parti il genel meclisi üye adayları, halkla olan bu sıkı diyaloglarını sürdürerek, seçim öncesindeki saha çalışmalarını tamamlamış oldular.