Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen’den Teşekkür mesajı

Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen’den Teşekkür mesajı
Geçtiğimiz gün Karaman’ın ilk Gastrofest Festivalini düzenleyen Karaman Gastronomi Derneği Başkanı Meryem Evcen, Kamuoyuna teşekkür mesajı yayınladı.
Geçtiğimiz hafta sonu Karaman’da birincisi gerçekleşen Gastrofest Festivaline destek verenlere teşekkür eden Meryem Evcen, Bu festivalin bundan sonra da her yıl gerçekleştireceklerini söyledi.
Karaman Gastronomisinin; Yöresel Yiyeceklerinin, Yarışmaların, Workshopların ve yiyecek içecek Stantlarının olduğu festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ünlü şefler, gastronomi duayenleri ve gurme bloggerler festivalde yer almıştı.
 
Ayrıca Karaman Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ki Halk oyunları ekibi ve Karaman il özel idaresi Mehteran takımı gösterisi beğeniyle izlenmişti.
 
Ünlü Türkücü ve TRT Sunucusu Turgay Başyayla’da ayrıca teşekkür eden Meryem Evcen; "Festivalde emeği geçen başta Karaman Valisi Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim beye, Karaman Milletvekillerine, Karaman Belediyesine, Karaman İl Genel Meclis Başkanlığına, İl Özel İdaresine, Karaman Spor İl müdürlüğüne, Karaman Ziraat Odasına, AK Parti Karaman İl Teşkilatı ve Kadın Kolları teşkilatına, Karaman Sivil toplum kuruluşlarına, Yerel esnaflarımıza, Desteğini bizden esirgemeyen değerli sponsorlarımıza, Karaman Futbol Kulübüne ve ilimizin hepsi birbirinden değerli basın mensuplarına, Ayrıca Ünlü sanatçımız Turgay Başyayla’ya, Grup Çagrıya ve Aslan Mustafa’ya da Karaman Gastronomi Derneği olarak Teşekkür Ediyorum.” Dedi.
 
Meryem Evcen son olarak; “İlkini gerçekleştirdiğimiz 'Karaman GastroFest' seneye daha büyük ve güçlü bir şekilde gerçekleşmesi için şimdiden derneğimizin festival kurulu tarafından hazırlıklar başlatıldı.” Dedi.