Garanti BBVA Emekli Promosyonu Mayıs Güncellemesi 2024! 3 Bin TL Zamlandı!

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Mayıs Güncellemesi 2024! 3 Bin TL Zamlandı!
Garanti BBVA, mayıs ayı kapsamında emekli promosyon ödemelerine zam yaptığını açıkladı. Peki, emekli promosyon ödemesi ne kadar oldu? İşte merak edilenler…

Emekli promosyon ödemeleri gündemi meşgul etmeye devam ederken, kamu bankaları ve özel bankalar, hem bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için yeni promosyon kampanyaları düzenliyor.

Buna göre, mayıs ayına girilmesiyle beraber tüm bankalar peş peşe emekli promosyon ödemelerini güncellemeye başladı.

Bankalar, 18 bin TL’ye kadar emekli promosyonu verirken, kimi bankalar da düşük emekli promosyonlarına zam yapmaya başladı. Bu kapsamda, bir adım da Garanti BBVA’dan geldi.

Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBVA, mayıs ayına girer girmez emekli promosyon ödemelerine zam yaptığını açıkladı. Buna göre, 12 bin lira olan emekli promosyon ödemesi, 3 bin lira zamlanarak 15 bin liraya yükseldi.

yasli-ayligi1.webp

GARANTİ BBVA PROMOSYON DETAYLARI

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, “Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara 15 bin liraya varan nakit promosyon fırsatı! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın” denildi.

Banka tarafından yapılan açıklamanın devamı şu şekilde:

“Garanti BBVA’da emekli maaşı 10 bin liraya kadar olan emeklilerimize 6 bin 250 lira, 10 bin – 15 bin lira arasında olan emeklilerimize 10 bin lira, 15 bin – 20 bin lira arasında olan emeklilerimize 12 bin 500 lira ve 20 bin lira ve üstünde olan emeklilerimize 15 bin lira tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Emekli promosyon avantajından 01 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.”