Facebook Fatma Coştu’nun haberini engelledi

Facebook Fatma Coştu’nun haberini engelledi
AK Parti Karaman Milletvekili adayı Fatma Coştu’nun Aileyi korumak istediğini açıkladığı haberi facebook’u rahatsız etti.
AK Parti Karaman Milletvekili adayı Fatma Coştu, “Aileyi Koruma Programı”nın başlatılacağını duyurduğu haberden dolayı facebook yönetimi Karamaninsesi.com’un paylaşımını engelledi.
 
Adeta Ahlaksızlığın merkezi haline gelen Sosyal medyanın ilk ismi olan Facebook’un Aileyi korumakla ilgili bir programı engellemeye çalışması gerçek yüzlerini de ortaya koyuyor.
 
Facebook, Karamaninsesi.com’a gönderdiği mesajında Aileyi korumakla ilgili bir paylaşıma “Topluluk kurallarını ihlal” ettiğimizi iddia ederken nasıl bir topluluk anlayışı olduğu da merak konusu oldu.
Facebook daha önce de Karamaninsesi.com’a, Covid aşısını ve LGBT Derneklerini eleştirdiğimiz içinde uyarı mesajı göndermişti.
 
Karamaninsesi.com olarak okuyucularımıza taahhüt ediyoruz ki; “Facebook’un çürümüş zihniyeti ile aynı olan LGBT dernekleri gibi sapık zihniyetleri bugüne kadar desteklemedik ve asla desteklemeyeceğiz. Fatma Coştu’nun “Aileyi Koruma Programına” sonuna kadar destek veriyoruz.