Ev Kadınlarına Özel 100 Bin Lira Kredi!

Ev Kadınlarına Özel 100 Bin Lira Kredi!
PTT ve Aktif Bank, ev kadınlarına özel 100 bin liraya varan kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Peki, başvurular nereden yapılıyor, kredi faizi yüzde kaç? İşte merak edilenler…

PTT ve Aktif Bank'ın iş birliği kapsamında düzenlenen kredi kampanyası, özellikle ev kadınlarını ekonomik anlamda desteklemeyi hedefliyor. Söz konusu kredi paketi, 100 bin liraya kadar nakit desteği sağlayarak, ev kadınlarına finansal çözümler sağlıyor.

thumbs-b-c-07db31348d1b87fadf5ea2fca26707a4.jpg

BAŞVURU NEREDEN YAPILIYOR

Başvurular, Aktif Bank'ın internet sitesi üzerinden ya da SMS gönderilerek hızla yapılabiliyor ve şubeye gitme zorunluluğu gerek kalmadan kredi süresi tamamlanabiliyor. Böylece zamandan tasarruf edilirken, krediye kolay bir şekilde erişim fırsatı da veriliyor. Söz konusu kampanya, taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi gibi farklı seçenekler sunarak her türlü ihtiyaca uygun çözümler öneriyor. Ayrıca, emeklilere özel finansman seçenekleri de bulunuyor.

Ev kadınlarına özel bu kredi kampanyası, yıllık yüzde 6,89 sabit faiz oranıyla sunuluyor. En fazla 100 bin lira kredi tutarı için 12 ay vade seçeneği yer alıyor ve aylık taksit tutarı yaklaşık 13 bin 934 lira olarak geri ödemesi yapılıyor. Ayrıca, 575 lira kredi kullandırım ücreti bulunuyor.