Ermenek yatırımlara hazırsa, Eyyup Çayır’da hazır

Ermenek yatırımlara hazırsa, Eyyup Çayır’da hazır
AK Parti Ermenek Belediye Başkan adayı Eyyup Çayır, “Ermenek için yatırım projelerimiz hazır sadece aziz milletimizden yetki bekliyoruz.” Dedi.
Karaman İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Ermenek Belediye Başkan adayı Eyyup Çayır, 5 yıl aradan sonra Ermenek’e tekrar hizmet gelmesi için vatandaşlardan yetki beklediğini söyledi.
 
Adaylığının açıklanmasının ardından bir paylaşım yapan Eyyup Çayır; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve siz değerli hemşerilerimizin desteği ile 31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti Ermenek Belediye Başkan Adayı gösterilmiş olmam beni son derece onurlandırılmış ve gururlandırmıştır.
Cennetten bir köşe olan memleketimin bir evladı olarak halkımızın 5 yıldır biriken ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet edecek olmanın arzusunu ve heyecanını yaşıyorum.
20 yıl boyunca memleketimin her köşesine hizmet ettiğim İl Genel Meclisi ve Yerel Yönetimlerin bize kazandırdığı tecrübeyle; Belediyemizin imkanlarının yanı sıra Merkezi Hükümetin de katkılarıyla ilçemizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözerek memleketimizi TÜRKİYE YÜZYILININ parlayan yıldızı olmaya aday ilçeler seviyesine yükseltmek için canla başla mücadele edeceğiz. Siz değerli hemşerilerimiz ile el ele vererek daha güzel günlere, daha güzel yarınlara ve daha güzel bir Ermenek’e hep birlikte ulaşacağız.
Bu vesile ile tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.