Erhan Çalışkan Sudurağı’nı ihya edecek

Erhan Çalışkan Sudurağı’nı ihya edecek
AK Parti kalesi olan Sudurağı için çok güzel projeler hazırlıyor.
Karaman’ın en yakın beldesi olan Sudurağı herkesin ilgi odağı olmaya başladı. Geçtiğimiz senelerde AK Partinin çalışmalarıyla Beldeye Doğalgazın gelmesi Beldenin maddi değerinin artmasını sağlamıştı.
AK Parti Sudurağı’nı önümüzdeki yıllarda şaha kaldıracak projeler hazırlarken bu projelerin birçoğunda imzası olan Erhan Çalışkan’ı Başkan adayı olarak göstermişti.
 
17 Yıldır Sudurağı Belediyesinde Yazı işleri müdürlüğü yapan Erhan Çalışkan’ın aday göstermesinden sonra Belde de rekor bir oy alarak seçimi kazanmak isteyen AK Parti Genel Merkezi edindiğimiz bilgilere göre büyük bütçeler ayıracağı öğrenildi.
 
30 YILLIK PROJE İÇİN İLK ETAP TOKİ KONUTLARI
 
Önümüzde ki günlerde projelerinin bazılarını açıklayacak olan Erhan Çalışkan haber sitemize bir açıklama yaparak; “ Allah’ın izniyle 31 Martta seçim zaferini ilan ettikten sonra kollarımızı sıvayacağız. Gerek İl Teşkilatımız gerekse Genel Merkezimizle istişarelerde bulunuyoruz. Sudurağı Beldesi bölgenin en değerli ve güçlü Beldelerinden biri olacak. Ekonomik anlamda da güçlenecek olan Sudurağı’na büyük yatırımların gelmesini sağlayacağız bunlar için Partimin desteğinin olduğu projelerimiz var. Tabii Ekonomik güç demek Beldeye göçü getirerek nüfusun artması demektir. Bunun için öncelikle Toki ile yürüteceğimiz konut projemiz olacak. Biz günü birlik değil ilk etapta 20-30 yılın temellerini atacağız. Güçlü Sudurağı için sağlam temeller atarsak sonraki yıllarda rahat ederiz.” Dedi.