Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi 4 Bin 500 TL Oldu! Başkan Resmen Açıkladı!

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi 4 Bin 500 TL Oldu! Başkan Resmen Açıkladı!
Kurban Bayramı’na az bir zaman kala emeklilere müjdeli bir haber geldi. Buna göre, İzmir’de ikamet eden emeklilere 3 bin lira emekli ikramiyesinin yanı sıra, 1.500 lira daha ek ödeme yapılacak. İşte detaylar…

Milyonlarca emekli, Ramazan Bayramı kapsamında 3 bin lira bayram ikramiyesi aldı. 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı için ise özellikle İzmir’de ikamet eden emekli vatandaşlara güzel bir haber verildi.
Ramazan Bayramı'nda İzmir’de ikamet eden 25 bin emekliye 1500 lira ek ödeme yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamanın Kurban Bayramı’nda da devam edeceğini açıkladı.

Ramazan Bayramı’nda 3 bin lira bayram ikramiyesi alan İzmirli emekliler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın müjdesinin ardından 1500 lira daha ek ödeme alarak toplamda 4 bin 500 lira ikramiye almış oldu.
Başkan Tugay, yaptığı açıklamayla söz konusu uygulamanın Kurban Bayramı’nda da devam edeceğini açıklayarak, 25 bin emekliye 1500 TL bayram ikramiyesi yatacağını duyurdu. Bu kapsamda, İzmir’de ikamet eden emekliler, Kurban Bayramı’nda da toplam 4 bin 500 lira ikramiye almış olacak.

Tugay, "Emeklilerimiz bizim için çok değerlidir. Onların bayramlarını daha mutlu ve huzurlu geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ek ödemeyle bayram harcamalarında bir nebze olsun yardımcı olacağımızı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

en-dusuk-emekli-maasina-7-bin-tl-eklenecek-tarih-belli-oldu-mfgf.webp

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Emekli maaşı alanlar, 16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini de yakından takip ediyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri haziran ayının ilk haftasında hesaplarda olacak. Net tarihlerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.