Emadder’den Erdoğan’a çağrı

Emadder’den Erdoğan’a çağrı
Emeklilikte adalet arayanlar derneği Karaman Temsilcisi Handan Kahraman, “1 yıla, 17 yıl mahkûm olmak istemiyoruz.” Dedi.
Kısa adı EYT olan “Emeklilikte yaşa takılanlar” oluşumunun ardından yeni bir grup haksızlığa uğradıklarını belirterek dernek kurdular. Kısa adı Emadder olan “Emeklilikte Adalet Derneği” Hükümete çağrı yaparak kademeli emeklilik sisteminin bir an evvel yürürlüğe girmesini istediler.
 
Emadder Karaman İl Temsilcisi Handan Kahraman haber sitemize yaptığı açıklamasında; “ EMAD Derneği olarak, Eyt yasasının yaş şartsız olarak düzenlemesinden sonra, bu tarihi kaçırdığımız için 17 veya 20 yıl daha beklemek zorunda kalacağız. Bu Mağduriyetimizin ortadan kaldırılması için tüm kamuoyuna sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ve yetkilileri harekete geçirinceye kadar sesimizi yükseltmeye de devam edeceğiz.” Dedi.
 
İnsanların psikolojik olarak etkilendiğini belirten Emadder Karaman İl Temsilcisi Handan Kahraman; “ EYT’den faydalanarak bir çok insan emekli olurken bizler bir günle 17 yıla mahkum edildik. Bu olay milyonlarca insanı sadece üzmüyor bazı arkadaşlarımızın da psikolojisini etkiler hale geldi. Biz yaklaşık 5,5 Milyon kişiyiz. Kişiye özel bir yasa değil milyonları ilgilendiren bir mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.” Dedi.