Düşük Taksitlerle Binlerce Konut Şehre Katkı Sağlayacak

Düşük Taksitlerle Binlerce Konut Şehre Katkı Sağlayacak
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, düşük taksitlerle binlerce konut yapacaklarını, şehrin gelişimine öncülük edeceklerini belirtti.

Karaman’a Binlerce Yeni Konut Yapacak!

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Büyük Yapı Kooperatifi Atılımı ve TOKİ İş Birliği ile Binlerce Yeni Konut İnşa Edeceklerini Açıkladı. AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Avukat Mevlüt Akgün, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklamada, Karaman'a binlerce yeni konut vaadiyle dikkat çekti. Akgün, belediye öncülüğünde kurulacak olan Büyük Yapı Kooperatifi ile 5700 konutun inşa edileceğini duyurdu.

Düşük Ödemelerle Konut Sahibi Olma Fırsatı

Şehrin ilerleyişine liderlik edecek bu hamlenin, Karamanlılara uygun ödeme seçenekleriyle konut sahibi olma fırsatı sunacağını vurgulayan Akgün, modern mimari tarzıyla dizayn edilecek konutların şehrin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını dile getirdi. Akgün, projenin ilk evresinde 700, ikinci aşamada 2000 ve üçüncü aşamada ise 3000 konutun planlandığını belirtti. Karaman Belediyesi'nin bu inisiyatif ile sadece konut talebini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda şehrin geleceğini şekillendireceğini ifade etti.

Yeni Konutlar, Yeni Şehir, Yeni Bir Vizyon

Şehirde büyük ilgi uyandıran binlerce konut projesi çerçevesinde kurulacak olan kooperatif yanı sıra TOKİ iş birliğiyle de yeni konutların yapılacağını duyuran Akgün, “TOKİ bölgelerinde mücavir alanının bitiminden itibaren başlayan bölgede oluşturacağımız alanda yeni konut bölgeleri ve ticari alanlarla birlikte, yenilikçi imar planlarıyla, geniş caddeler ve iş yerleri planlıyoruz. Bu vizyoner adımların bir sonucu olarak, Karaman'ın çarşı merkezindeki İstasyon Caddeleri, İsmetpaşa ve Atatürk Bulvarı (30 Metrelik Yol) gibi sıkışık ticari ve sosyal alanlar, artık ferah bir nefes alacak. Bu stratejik adımlar, şehrin yaşam kalitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda ekonomik ve sosyal açıdan da daha sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını sağlayacak. Karaman'ın bu heyecan verici dönüşümü, sadece yerel halk için değil, aynı zamanda bölgeye yatırım yapmak isteyenler için de büyük fırsatlar sunacak” dedi.