Çözülmeyen İşleri Çözen Başkan, Hüseyin Oprukçu

Çözülmeyen İşleri Çözen Başkan, Hüseyin Oprukçu
Ereğli'de uzun zamandır çözülemeyen Doğalgaz sorununu Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu çözdü

Hacımemiş Mahallesi’nden 500 Evler Mahallesi’ne bağlanan Hacımemiş Caddesi’nde ve bir alt sokakta doğalgaz sorununa uzun zamandır çözüm üretilmemişti, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret eden 500 Evler Mahalle Muhtarı ve sakinleri taleplerine anında karşılık buldu ve Başkanı Oprukçu’nun girişimleri sonucunda ENERYA ekipleri doğalgaz için çalışmalara başladı.

“500 EVLER MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen ve hemşerileriyle kucaklaşan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Her zaman olduğu gibi mahallelerimizin sorunlarına ve hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerine çözüm üretme gayretimize devam ediyoruz. Ereğli’mizin kenar mahallelerinde doğalgaz yoktu, ENERYA ile işbirliği içerisinde Ereğli’nin muhtelif yerlerinde, plansız alanlarında da doğalgazın halkımıza ulaşması için çabamız, gayretimiz devam ediyor. İnşallah Ereğli, huzur şehri olmanın imkanından istifade edecek. Daha önce buranın kanalizasyonunu yapmıştık, içme suyu ardından da şimdi 500 Evler Mahallemizde de bazı kısımlarda yaşanan doğalgaz sorununun çözüme katkı sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 500 Evler Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ SAYIN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA MAHALLEMİZE HİZMETLERİNDEN DOLAYI MİNNETTARIZ”

Uzun zamandan sonra doğalgaza çözüm üretilen 500 Evler Mahallesi’nin Muhtarı Halil Yeniler ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade ederek; “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’ya 500 Evler Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı ve çözülmeyen doğalgaz sorunumuzun çözülmesinde sağladığı katkıdan dolayı minnettarız, çözülmeyen işleri çözen Başkan, Hüseyin Oprukçu” sözleriyle duygularını ifade ettiler.