CHP bu seçimde çok iddialı

CHP bu seçimde çok iddialı
CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Bu seçimi CHP çatısı altında, Karaman halkı kazanacak. dedi.

31 Mart seçimleri için geri sayım başlarken Siyasi Partilerde adaylarını açıklamaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de Karaman'da Başkan adayıyla seçimlere güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

CHP Karaman Belediye Başkan adayı olan Emekli Öğretmen ve İş Adamı Recep Sertçelik, CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen ve CHP Yönetim Kurulu üyeleri Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bligi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisinin seçimi kazanan parti olacağını söyleyen İl Başkanı Ahmet Recai Evcen; " Karaman Halkı hasretle beklediği Profesyonel bir yönetime bu seçimde CHP ile kavuşacak. Belediye Başkan adayımız olan Değerli hocamız Recep Sertçelik kamuoyunda büyük ses getirdi. Kişiliği ve Bilgisiyle Karaman Belediyesini en güzel bir şekilde yöneteceğine eminiz. Bu seçimi CHP çatısı altında Karaman halkı kazanacak." dedi.

CHP'den aday olan Emekli Öğretmen ve İş adamı Recep Sertçelik, Gazeteci Hüseyin Ölger'e yaptığı açıklamasında; " Başta Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 27 yıl boyunca Milli Eğitim çatısı altında Karamanın evlatlarını yetiştirdik. Dün yetiştirdiğimiz çocuklarımız bugün Karaman sanayisinde esnaf veya iş adamı konumuna geldiler. Ben bu şehrin esnafını da köylüsünü de en iyi tanıyanlardan biriyim. Şimdi Karaman Belediyesine talip olarak hizmet çıtasını yükseltmek için yola çıktık. Karaman esnafının birçoğu benim öğrencilerimdir, 31 Mart tarihinden sonra Öğrencilerimle birlikte şehri yöneteceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki Başkanlık koltuğuna Karaman esnafı, işçisi ve köylüsü oturacak. Çok güzel projelerimiz var önümüz de ki günlerde tek tek açıklayacağız." dedi.