CHP adayı Recep Sertçelik halkla buluşmaya devam ediyor.

CHP adayı Recep Sertçelik halkla buluşmaya devam ediyor.
CHP'nin iddialı adayı Recep Sertçelik'in halktan büyük ilgi görmesi dikkatlerden kaçmıyor.

CHP Teşkilatı Başkan adayı Recep Sertçelik ile vatandaşları tek tek ziyaret ederek Belediyeyi nasıl yönetecekleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyorlar. 

Vatandaşın Başkan adayı Recep Sertçelik'e ayrı bir sevgisi dikkatlerden kaçmazken bazı siyaset uzmanları CHP'nin süpriz yapabileceği söyleniliyor. 

15 yıla yakın Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi Müdürlüğü yapan ve sanayi esnafınca “Recep Hoca” olarak tanınan Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, sanayide kaynakçı ve mobilyacı esnafını ziyaret etti.
 
CHP Yöneticileri, Belediye Meclis Adayları ve partililerin yer aldığı heyetle birlikte ziyaretlerini sürdüren Sertçelik ile sanayi esnafı ve diğer çalışanlar arasında sıcak diyaloglar yaşandı.
 
ESNAF MASASI KURULACAK
 
Belediye yönetimine geldiklerinde uygulayacakları projelerden bazılarını anlatan Recep Sertçelik, kentimize sahip çıkarak özverili çalışmalar yapan esnafımızla ilgili olarak, sorunların belirlenmesi ve çözüme kavuşturulmasıyla uğraşacak “esnaf masası” kurulacağını belirtti.