Çeliktaş'ın Karaman'a Yönelik Vizyonu!

Çeliktaş'ın Karaman'a Yönelik Vizyonu!
Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, Karamanlı herkesle gece gündüz ekibiyle iletişim kurarak Karaman'a dair yapılması gerekenleri vatandaşlara aktarıyor.

Çeliktaş, meclis üyeleri ve ilçe ilçe teşkilatları günün başında işletmeler ve çalışanlarla görüşmelere başlarken, akşamları ise tüm mahalleleri dolaşarak evlere konuk oluyorlar. Ziyaretlerle ilgili olarak Çeliktaş şunları ifade etti:

“Bizler Karamanlı hemşerilerimizle görüşmeye, buluşmaya devam ediyoruz. Akşamları ise çat kapı ziyaretler yaparak, evlere misafir oluyoruz. Halkımızın bizleri samimiyetle karşılaması ve büyük teveccühü oldukça memnuniyet verici, onlara projelerimiz hakkında bilgi verip ve broşürlerimizi dağıtıyoruz.
Karaman Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Çeliktaş, 31 Mart seçimlerinde Ahlaklı Belediyecilik, Milli Görüş belediyeciliği ile halkı tanıştırmak olduğunu söylerken, Milletimizin istiklal ve istikbali için yarım asırdan uzun zamandır sürdürdüğümüz bu yürüyüş bugün inanmış kadrolarıyla devam ediyor. Milli görüş sadece bir siyasi hareket sadece bir siyasi görüş değil aynı zamanda bir yaşam felsefesidir. Milli Görüş’ün temel taşları ahlak, fazilet, merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayrettir. Milli Görüş, Türkiye’de siyaset sahnesine çıktığı ilk günden itibaren rant peşinde koşmayan makam ve rakam için değil, Allah rızası için hizmet eden Milli Görüş kadroları tarihimizde müstesna bir yere sahip olmuştur.
Bu kapsamda Karaman’ı kalkındırmak bu şehrin güzelliğine güzellik katmak için bizimle olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Şehrimizin can damarı çarşı içinde hizmet veren esnafımızın bizden beklentileri öncelik sıramızda en üstlerdedir. Bizden talep edilen ne varsa, gerekli olan her hizmeti vatandaşımız ile buluşturmak için bugüne kadar çok çalıştık, Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile bundan sonra da çok çalışacağız”
ifadelerini kullandı.