Benzin, Motorin ve LPG’de Mayıs İndirimi! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Benzin, Motorin ve LPG’de Mayıs İndirimi! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!
Garanti BBVA ve Petrol Ofisi iş birliği kapsamında yeni bir akaryakıt kampanyası düzenlendi. Buna göre, Garanti BBVA müşterileri akaryakıt harcamalarında bonus kazanacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte ayrıntılar…

Akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere gelmesinin ardından araç sahipleri yeni indirim haberlerini beklemeye başladı. Bankalar da bir yandan akaryakıt kampanyaları düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalar arasına Garanti BBVA da katıldı. Garanti BBVA, Petrol Ofisi ile iş birliği içerisinde yeni bir akaryakıt kampanyasına imza atarak Garanti müşterilerinin Petrol Ofisi’nden yapacakları benzin, motorin ve LPG harcamalarına bonus hediye edeceğini duyurdu. Buna göre, Petrol Ofisi’nden akaryakıt harcaması yapan Garanti BBVA müşterileri, 15 Mayıs’a kadar 200 TL’ye varan bonus kazanacak.

297241.webp

GARANTİ BBVA VE PETROL OFİSİ AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak.

Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 700 TL ve üzeri işlemlerde 180 TL bonus / indirim kazanılacak.

Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri 190 lira bonus kazanacak.

BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapan kart sahipleri ekstra 10 lira bonus kazanarak toplam 200 liraya kadar bonus kazanabilecek.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 700 lira ve üzeri harcamaların ilki kampanya kapsamında yer alacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için ilk alışverişten önce, SMS ya da BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kazanılan bonus, 20 Mayıs – 20 Haziran 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılacak ve 21 Haziran 2024 tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacak.

Petrol Ofisi Bonus Kampanyası kapsamında, bonus kazanılması ve kazanılan bonusların harcanması yalnızca kampanyanın yazılım altyapısını destekleyen marka/model yazarkasa POS cihazlarından ve Garanti BBVA üye işyerlerinden yapılacak akaryakıt harcamalarında geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ