Belkaya’nın Yayla Yolları Asfaltlanıyor

Belkaya’nın Yayla Yolları Asfaltlanıyor
Ereğli Belediyesi yol çalışmalarına büyük bir özveri ve kararlılıkla devam ediyor. İhtiyaç olan yollarda uygunluğa göre sıcak ve soğuk asfalt, kilitli parke taşı yol çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu göreve başladığı günden bu yana tüm mahallelerde hummalı bir çalışma ile bozuk, tozlu, çamurlu yol kalmaması için uğraş veriyor. Belkaya’da da ilk andan beri gerek iç noktalarda gerekse yayla yollarında büyük oranda asfalt çalışması yapıldı.

Şimdi de Eğrikuyu Yaylası soğuk asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bizim bilmediğimiz, asfalt ihtiyacını tespit etmediğimiz yol, cadde, sokak yok diyen Başkan Oprukçu: “Tüm hemşerilerimiz rahat olsun, istikrarlı bir şekilde Ereğli’mize hizmet ediyoruz. Asfalt ihtiyaçlarımızı biliyoruz ve öncelik sıralaması çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu noktada Ereğli’de Belediye tarihinin en büyük, en maliyetli asfalt çalışmalarını şimdiye kadar gerçekleştirdik.

Belkaya Mahallemizde de bugüne kadar 108 Bin 225 metrekare soğuk asfalt, 947 Ton sıcak asfalt, 2 Bin 181 Ton yama, 11 Bin 983 Ton Alt Temel ve 16 Bin 807 metrekare kilitli parke taşı yol çalışması gerçekleştirdik. Buna rağmen ihtiyaç olan yerlerimiz var, oraları da asfaltla buluşturarak Ereğli’mizde yol sorunu bırakmamaya kararlıyız. Bunların yanında Belkaya Mahallemizde depremde zarar gören iki evi de yıkıp yenilerini yaparak hemşerilerimize teslim ettik. Hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Uyumlu yönetimle, umutlu gelecek için şehrimizin her bir noktasında adam gibi hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.