BBP Teşkilat Başkanı İstifa etti

BBP Teşkilat Başkanı İstifa etti
Büyük Birlik Partisi Karaman İl Teşkilatının 2 numaralı ismi olan Teşkilat Başkanı İbrahim Uçar partisinden istifa ettiğini duyurdu.
YSK’nın kararıyla Mesut Soyfidan’ın seçime girme hakkı elinden alınırken partiden istifalar peş peşe gelmeye başladı.
 
Mesut Soyfidan’dan sonra partinin en önemli isimlerinden olan Teşkilatı Başkanı İbrahim Uçar, Genel Merkezlerinin ilgisizliğinden dolayı bugün Partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 
İbrahim Uçar daha önce AK Parti’de siyaset yapıyordu. İstifanın ardından hangi partiye geçip geçmeyeceği konusunda hiçbir açıklama yapmadı.
 
İbrahim Uçar haber sitemize yaptığı basın açıklamasında; "Çok sevmiş olduğum Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi’ndeki Teşkilat başkanlığı ve üyeliğimden üzülerek istifa etmiş bulunmaktayım.
Talihsiz bir olay neticesinde bana değer verip oylarına talip olduğum eş dost, abilerimin kardeşlerimin, akrabalarımdan haklarını helal etmelerini istirham ediyor.
Benden yana helal eder saygılarımı sevgilerimi sunar özür dilerim.
Başta genel merkez ve başkanımızdan da gördüğüm lüzum üzere istifa ediyor, dolayısıyla da ayriyeten affımı diliyorum.
Rahmetli Muhsin Başkanımızın da hayatını kendime her daim örnek alarak yaşatmaya ve yaşamaya da gayret edeceğim. Bir kez de daha çok üzgün olduğumu belirtir ve gelmekte olan Ramazan’ı şerifinizin tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını temenni eder hayırlı cumalar dilerim.” Dedi.