Banka Promosyon Ödemeleri Mayıs 2024! 21 Bin TL Promosyon Verilecek!

Banka Promosyon Ödemeleri Mayıs 2024! 21 Bin TL Promosyon Verilecek!
Bankalar promosyon ödemeleri konusunda birbirleriyle yarış halindeyken, bir dev adım Denizbank’tan geldi. Denizbank, 21 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

Kamu bankaları ve özel bankalar, bünyelerine daha fazla müşteri çekmek için en yüksek promosyon ödemesi konusunda adeta yarış içerisindeyken, emekliler de en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırıyor. Bu kapsamda, Halkbank ve Ziraat Bankası promosyon ödemeleriyle ön plana çıkıyor.

Öte yandan, Denizbank da resmi kurumlarla yaptığı anlaşmalar kapsamında belediye personellerine yüksek promosyon ödemesi yapıyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte cevabı…

para-nedir-001.webp

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2024

Emekli aylığını üç sene süresince Halkbank’tan almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri 12 bin liraya varan promosyondan yararlanıyor.

10 bin lira - 14.999 lira arası 8 bin lira promosyon,

15 bin lira - 19.999 lira arası 10 bin lira promosyon,

20 bin lira ve üzeri 12 bin lira promosyon alacak.

109249294-halkbank-getty.jpg

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli aylığına yönelik promosyon müracaatları, Halkbank mobil ve internet şubelerinden, ATM’lerden, bankanın Emekli Hattı’ndan ve Halkbank şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alanlara 12 bin liraya varan promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Bunun için emekli aylığını üç sene süresince Ziraat Bankası’ndan alma taahhüttü veren emekliler başvuru yapabiliyor.

122736-541434566.jpg

DENİZBANK’TAN 21 BİN LİRA PROMOSYON

Öte yandan, Denizbank da resmi kurumlarla yaptığı promosyon sözleşmeleri kapsamında yüksek promosyon ödemeleri yapıyor. Bu kapsamda, Bilecik iline bağlı Osmaneli Kaymakamlığı'nın öncülük ettiği sözleşme çerçevesinde, Osmaneli Kaymakamlığı’na bağlı muhtarlara toplamda 21 bin lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Bu ödemeler, muhtarların maaşlarına doğrudan yansıtılacak ve onların mali durumlarını önemli ölçüde iyileştirecek.