Atilla Zorlu Bayramı Memleketinde geçirdi

Atilla Zorlu Bayramı Memleketinde geçirdi
İYİ Parti'nin Karaman Milletvekili adayı Atilla Zorlu, Memleketi Ermenek'te vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmasına aralıksız devam eden İYİ Parti Karaman Milletvekili adayı Atilla Zorlu, Bayramda Memleketi Ermenek'te hemşerileriyle bir araya geldi. Gittiği yerlerde büyük ilgi gören Atilla Zorlu; " Buranın yaklaşık 4 yıl Belediye başkanlığını yaptım, hemen hemen herkesin sorunlarını en iyi ben bilirim. Nereye gitsek 'Başkanım sen bizim derdimizi biliyorsun anlatmaya gerek yok' diyorlar. Evet biliyorum; Kadının'dan Erkeğine, Çocuğundan Yaşlısına herkesin derdini sıkıntısını en iyi ben biliyorum. Allah izin verirse 14 Mayıs'ta seçilirsek halkımla beraber bütün sıkıntıların üstünden geleceğiz." dedi.

İNŞALLAH 35 BİN OYUN 25 BİN'İ BİZİM

Halkın büyük ilgisinin olduğunu söyleyen Atilla Zorlu; " Allah'a şükürler olsun ki, halkımın büyük desteği var. Yörenin insanlarına son durumu soruyorum ve kiminle görüşsem 35 bin oyun 25 bini senin diyorlar. Çok şükürler olsun ki burada hoş bir seda bırakmışız. İnşallah Taşeli bölgesinden zaferle çıkacağız." dedi

Ermenek Programı yanısıra Ata toprağı Güneyyurt'ta akrabaları ve köylülüleriyle bir araya gelen Atilla Zorlu, daha sonra Taşeli bölgesinin hemen hemen her noktasında çalışmalarını sürdürdü.