Araç Sahiplerine Müjde! Benzin, Motorin ve LPG’de Bayram İndirimi!

Araç Sahiplerine Müjde! Benzin, Motorin ve LPG’de Bayram İndirimi!
İş Bankası, araç sahiplerine müjdeli haberi vererek akaryakıt kampanyası düzenlediğini açıkladı. Buna göre, İş Bankası müşterileri yaptıkları akaryakıt harcamalarında hediye kazanacak. Peki, başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

Akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Bu nedenle bankalar da akaryakıt harcaması yapan müşterilerinin yüzünü güldürmek için akaryakıt kampanyalarına ağırlık verdi. İş Bankası ise bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyerek müşterilerinin akaryakıt harcamalarından kazançlı çıkmalarını sağladı.

Buna göre, 16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı M-Oil istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı M-Oil istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerde kullanılmak üzere 150 TL MaxiPuan hediye edilecek.

İş Bankası, kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler için kampanya detaylarını ve başvuru koşullarını paylaştı.

hafta-sonu-akaryakit-fiyatlari-ne-oldu-17-mart-2024-akaryakit-fiyatlari-rhds.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamak yeterli olacak.

İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, Maxipara Kartlar ve bankamatik kartlar kampanyaya dahil olabilecek.

Kazanılan MaxiPuan’lar sadece Maximum anlaşmalı M-Oil istasyonlarında görüntülenebilecek. Ayrıca, yalnızca yakıt alımında kullanılabilecek. MaxiPuan’lar, 4 Nisan 2024 tarihinde karta yüklenecek. MaxiPuan, 31 Mayıs 2024’e kadar kullanılabilecek.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ