Akbank’tan Çalışanlara da Promosyon Müjdesi! 7 Bin 500 lira Promosyon Ödemesi Yapılacak!

Akbank’tan Çalışanlara da Promosyon Müjdesi! 7 Bin 500 lira Promosyon Ödemesi Yapılacak!
Milyonlarca emekliye promosyon müjdesi gelmişken Akbank da çalışanlara promosyon müjdesi verdi. Akbank, çalışanlara 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki, şartlar neler? Kimler promosyon alacak? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, çalışanlara özel olarak başlattığı kampanya doğrultusunda ek promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu.

Maaşını taşıyan bireye özel olarak banka tarafından başlatılan kampanyada 7 bin 500 liraya varan ek promosyon ödemesi sağlanacağı açıklandı. Kazanan Akbanklı programı adı altında başlatılan bu kampanyada her ay tek seferde yapılacak olan para transferleri ile 7 bin 500 liraya kadar hesaplara yatacak.

74eb545359988f8.webp

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank tarafından yapılan duyuruda, müşterinin tercih ettiği para girişini vadesiz lira hesaplarına bir yıl boyunca her ay tek seferde sağlamaları halinde 7 bin 500 liraya varan chip para promosyonundan faydalanacağı aktarıldı. Kazanan Akbanklı programında maaşını Akbank'a taşıyanlar, bakiyesine göre 7 bin 500 liraya varan chip para ek promosyonu kazanacak. İlgili kampanya kapsamında EFT, havale, ATM gibi birçok işlemden muafiyet hakkı sağlanırken Akbank'a dahil olan bütün hizmetlere de en uygun şartlarda yararlanabilme fırsatı veriliyor.

Kazanan Akbanklı programına katılmak amacıyla mobil üzerinden Akbank müşterisi olunması ve ardından 35 gün içerisinde programa dahil olunması gerekiyor. Akbank kartı ya da artı ürünlere sahip olanlar, otomatik fatura talimatı vermesi ile birlikte programa dahil olacak. 7 bin 500 liraya varan promosyon ödemesinden faydalanabilmek için her ay hesaplara yatan bakiye tutarında belirlenen ödemeler aktarılacak.

para-nedir.webp

7 BİN 500 TL ÖDÜL

25 bin-50 bin lira arasında bakiye aktarılması durumunda 2 bin 500 lira promosyon, 50 bin-100 bin lira arasında bakiye aktarımında 5 bin lira promosyon ve 100 bin lira üzerinde bakiye aktarımında ise 7 bin 500 lira promosyon ödülü verilecek.