Akbank, Garanti, İş Bankası ve İki Bankadan Daha Faizsiz Kredi Müjdesi!

Akbank, Garanti, İş Bankası ve İki Bankadan Daha Faizsiz Kredi Müjdesi!
Bankaların sunduğu kredi faizleri artmaya devam ederken, bazı bankalar da müşterilerine faizsiz kredi imkânı sağlıyor. Peki, hangi banka, ne kadar faizsiz kredi verecek? İşte merak edilenler…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) yaklaşık bir yıldır uyguladığı faiz politikasıyla kredi faizleri yüzde 6’ya dayandı. Hal böyle olunca, nakde ihtiyacı olan vatandaşların kredi çekmesi oldukça zorlaştı.

12 ay vadeli 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin aylık ödemesi 11 bin lirayı ve toplam ödeme ise 170 bin lirayı geçerken, nakde ihtiyacı olanlar bu şartlar altında kredi çekemez hale geldi. Ancak, bankalar bu kapsamda sürekli yeni kampanyalar düzenleyerek tüketicilere faizsiz kredi fırsat sunuyor.

Bankalar, bünyelerine yeni müşteri çekmek amacıyla faizsiz kredi kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, kampanyayı düzenleyen bankaların müşterisi olanlar, 25 bin liraya kadar faizsiz kredi alabiliyor.

thumbs-b-c-168d1dad1a4dc7b074f8b902f547a9a2.jpg

5 BANKADAN FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Akbank, Garanti, İş Bankası, Enpara ve Burgan Bank da faizsiz kredi kampanyasına katılan bankalar arasında yer aldı. 5 banka, peş peşe yaptıkları açıklamalarla yeni müşterilerine faizsiz kredi imkânı sunacaklarını açıkladı. Peki, hangi banka, ne kadar faizsiz kredi verecek? İşte cevabı…

AKBANK: 20 bin liraya kadar faizsiz kredi,

EN PARA: 10 bin liraya kadar faizsiz kredi,

BURGAN BANK: 10 bin liraya kadar faizsiz kredi,

GARANTİ BBVA: 20 bin liraya kadar faizsiz kredi,

İŞ BANKASI: 25 bin liraya kadar faizsiz kredi fırsatı sunacak.