Akbank Düşük Faizli Konut Kredi Başvurusu 2024! İşte Başvuru Şartları!

Akbank Düşük Faizli Konut Kredi Başvurusu 2024! İşte Başvuru Şartları!
Konut sahibi olmak isteyenler bankaların konut kredilerini araştırıyor. Bu kapsamda, Akbank konut kredisi imkânıyla öne çıkıyor. Peki, düşük faizli konut kredisi veren bankanın başvuru şartları ne? İşte merak edilenler…

Son zamanlarda artan konut fiyatları yüzünden konut sahibi olamayanlar, Akbank’ın sunduğu düşük faizli konut kredisi kampanyası doğrultusunda ilk konutunu alma fırsatına sahip olacak. Akbank İlk Evim Konut Kredisi kampanyasına dahil olan bankalar arasında yer alırken, uzun vade seçenekleri ve düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Akbank’ta başlayan yeni kampanyada ödeme erteleme uzun vade ve düşük faiz gibi pek çok avantaj bulunuyor.
Akbank’ın “İlk Evim Konut Kredisi” kampanyası, konut sahibi olmak isteyenlere faiz oranını yüzde 2.94 olarak belirleyerek ulaşılabilir bir seçenek sunuyor. Bu oran, piyasada gözlemlenen yüksek faiz oranlarına nazaran son derece cazip bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

images.jpeg

BAŞVURU ŞARTLARI VE KREDİ DETAYLARI
Akbank’ın yaptığı duyuruya göre, 23-65 yaş aralığında, herhangi bir risk ve olumsuzluk kaydı bulunmayan ve gelirini belgeleyebilen herkes bu kredi kampanyasından yararlanabilecek. Başvurulacak evin kent içinde veya dışında olması, konut tipi gibi detaylar esnek tutulurken, konutun iskânının alınmış olması gerekiyor.
Akbank yeni konut kredisi kampanyası doğrultusunda düşük faizli 500 bin lira veriyor. Özellikle ilk defa konut sahibi olacaklara kampanyaya 60 ay vadeli olarak katılma fırsatı bulunuyor. Akbank’ın yeni konut kredisi paketinde aylık taksit tutarı 20 bin 044 lira olurken toplam geri ödeme ise 1 milyon 202 bin 658 lira oluyor.
Akbank konut kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, 31 Mart tarihine kadar başvuru işlemlerini şubelerden yapabilecek.