Akaryakıtta Ramazan İndirimi! Araç Sahipleri Derin Bir Nefes Alacak!

Akaryakıtta Ramazan İndirimi! Araç Sahipleri Derin Bir Nefes Alacak!
Akaryakıta gelen zamların ardından beklenen indirim haberi gelmezken araç sahipleri de gözlerini bankaların akaryakıt kampanyalarına dikti. Bu kapsamda, Yapı Kredi’nin akaryakıt kampanyası banka müşterilerinin yüzünü güldürdü. İşte detaylar…

Yapı Kredi, mart ayı kapsamında düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla araç sahiplerine resmen derin bir nefes aldırdı. Ramazan Bayramı öncesi beklenen akaryakıt indirim haberini bir türlü alamayan araç sahipleri, müşterisi oldukları bankaların akaryakıt kampanyalarını incelerken, Yapı Kredi’den yeni akaryakıt kampanyası haberi geldi.

Buna göre, 1-31 Mart 2024 tarihlerinde Opet istasyonlarında yapılacak ilk 750 lira ve üzeri harcamadan sonraki her 750 lira ve üzeri araçta ödeme işlemine 15 lira, toplamda 150 liraya varan Opet Puan hediye edilecek.

Öte yandan Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve başvuru koşullarını resmi internet sitesinden paylaştı.

3-duqx.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi müşterileri, söz konusu kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayabilecek. Ayrıca müşteriler, kampanyaya Yapı Kredi Mobil uygulaması ve World Mobil uygulaması içerisinde yer alan World Pay menüsünden ve Aracım+ menüsünden katılabilecek.

Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacak.

Diğer taraftan, araçta ödeme yapmak için World Mobil’e giriş yaparak, PAY butonuna tıklayıp Araçta Öde’yi seçmek ve Araçta Ödeme yapabilmek için aracın plakasını bir seferlik kaydetmek gerekecek. Opet istasyonda akaryakıt dolumu başlamadan önce akaryakıt satış yetkilisine World Pay ile Araçta Ödeme yapılacağını söylemek yeterli olacak.

Dolum bittiğinde PAY menüsünden Araçta Öde’ye girerek ya da telefonuna gelen bildirime tıklayıp ödeme ekranını açarak, ödemenin yapılacak kartı seçerek işlem tamamlanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ