Akaryakıtta Mayıs İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Mayıs İndirimi! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar araç sahiplerini oldukça zorlarken, bankaların başlattığı akaryakıt kampanyaları da araç sahiplerinin yeni gözdesi oldu. Bu kapsamda, Garanti BBVA da yeni bir akaryakıt kampanyası başlattı. İşte detaylar…

Benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri resmen araçlarına binemez duruma geldi. Aylardır beklenen akaryakıt indirimi de gelmeyince araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında aramaya başladı. Bu nedenle, bankalar peş peşe akaryakıt kampanyaları düzenledi.

Garanti BBVA da yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalar kervanına katıldı. Buna göre, 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan Garanti BBVA müşterileri, BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 190 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 180 TL bonus kazanacak.

hem-benzine-hem-de-motorine-dev-zam-iste-akaryakit-fiyatlarinin-degisecegi-tarih-mocx.webp

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında, ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacak.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 700 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya kapsamında yer alacak.

Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 180 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 190 TL bonus kazanabilecek.

BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapan kart sahipleri ekstra 10 TL bonus kazanarak toplam 200 TL'ye kadar bonus kazanabilecekler.

Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki "Nerede" butonuna tıklamak yeterli olacak.

Kazanılan bonus'lar, 20 Mayıs-20 Haziran 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılması gerekecek.

Petrol Ofisi Bonus Kampanyası kapsamında, bonus kazanılması ve kazanılan Bonus'ların harcanması yalnızca kampanyanın yazılım altyapısını destekleyen marka/model yazarkasa POS cihazlarından ve Garanti BBVA üye işyerlerinden yapılacak akaryakıt harcamalarında geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ