Akaryakıtta İndirim! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Akaryakıtta İndirim! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!
Akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelirken, bankalar da müşterileri sevindirmek için akaryakıt kampanyası düzenlemeye başladı. Bu kapsamda, Yapı Kredi de yeni bir kampanya başlattı.

Benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar her geçen gün araç sahiplerini belini bükmeye devam ediyor. Araç fiyatlarının rekor seviyelere gelmesinin yanı sıra, akaryakıt fiyatları da her geçen gün rekor kırıyor. Bu nedenle, araç sahipleri araçlarının depolarını doldurmakta zorlanırken, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında aramaya başladı.

Hal böyle olunca, hem kamu bankaları ve hem de özel bankalar peş peşe akaryakıt kampanyası düzenlemeye başladı. Söz konusu kampanyalara bir de Yapı Kredi’nin kampanyası eklendi. Yapı Kredi, mayıs ayı kapsamında düzenlediği akaryakıt kampanyasına katılan müşterilerine 150 liraya kadar Opet Puan hediye edeceğini duyurdu.

Buna göre, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Opet istasyonlarında yapılacak ilk 750 lira ve üzeri harcamadan sonraki her 750 lira ve üzeri araçta ödeme işlemine 15 lira, toplamda 150 liraya varan Opet Puan verilecek.

3-duqx.webp

YAPI KREDİ AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecek.

Kampanyaya Yapı Kredi Mobil uygulaması ve World Mobil uygulaması içerisinde yer alan World Pay menüsünden ve Aracım+ menüsünden katılım sağlanabilinecek.

Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklar.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin kampanyaya dahil olan Yapı Kredi Bankası World POS sistemi üzerinden geçmesi gerekecek.

Aynı gün aynı üye iş yerinden yapılacak işlemlerden yalnızca ilki kampanyaya dahil olacak.

Kampanyaya katılım sağlanması durumunda kampanya kapsamında kazanılan puanlar gün içinde yüklenecek ve puan kullanımı süresiz olacak. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’a yüklenecek.