Akaryakıta Bir İndirim Daha! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıta Bir İndirim Daha! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Akaryakıta gelen fahiş zamların ardından geçtiğimiz günlerde gelen indirim araç sahiplerini bir nebze de olsa rahatlatmıştı. Şimdi Akbank da müşterilerinin akaryakıt harcamalarında chip-para hediye edeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar…

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Benzin, motorin ve oto gaza peş peşe yapılan zamlar, rekor seviyelere ulaşırken, araç sahiplerini depolarını dolduracak beklenen indirim ise bir türlü gelmedi. Bu nedenle, gözler bankaların düzenleyeceği akaryakıt kampanyalarına çevrildi.

Bu kapsamda, Akbank da yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürdü. Bp ile iş birliği kapsamında yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyen Akbank, akaryakıt harcamalarında 150 liraya kadar chip-para hediye edeceğini duyurdu.

Buna göre, 1 Nisan- 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt veya otogaz harcamasına, Juzdan’dankampanyaya katılarak 150 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 140 TL chip-para kazanma fırsatı sunulacak.

297241.webp

AKBANKTAN AKARYAKIT HARCAMALARINA 150 TL CHİP-PARA

Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “Bp” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekecek.

Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilecek ve en fazla 140 TL chip-para kazanabilecek.

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda Kampanyalar sayfasındaki “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinden sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.
Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek.

22 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ