AK Parti Sudurağı’na güçlü adayla giriyor.

AK Parti Sudurağı’na güçlü adayla giriyor.
AK Parti Karaman Teşkilatı bugün aday tanıtım programı düzenledi.
AK Parti bugün Pirireis Kültür merkezinde düzenlediği aday tanıtım programında İl, İlçe ve Belde Başkan adaylarını tanıttı.
 
Karaman’ın Sudurağı Belediyesi için Erhan Çalışkan ile yola devam etme kararı alan Ak Parti Beldenin en güçlü ismini aday yaptığı herkes tarafından biliniyor.
 
Sudurağı Belediyesinde 17 yıldır Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Erhan Çalışkan Belde sakinleri tarafından çok sevilen bir kişi.
 
ERHAN ÇALIŞKAN KİMDİR?
 
1981 yılında Karaman’ın Sudurağı Kasabası’nda doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Karaman’da tamamladı. 2003 yılında S.D.Ü Burdur Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.
2007 yılında Sudurağı Belediyesi’nde memur olarak göreve başladı. İlerleyen yıllarda önce şef daha sonra müdürlük ünvanlarını aldı. 2007-2015 yılları arasında vekaleten yürütmekte oldugu yazı işleri müdürlüğü görevine 2015 yılında asaleten atandı. 30 Kasım 2023 tarihinde bu görevinden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Sudurağı Belediyesi Başkan adayı olmak için ayrıldı. Sudurağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu üyesi ve halen Dernek Yönetim Kurulu üyesidir.İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.