AK Parti adayları tanıtıldı

AK Parti adayları tanıtıldı
AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, dün Milletvekili adaylarını tanıttı.
AK Parti İl teşkilatı dün basının karşısına çıkarak Milletvekili adaylarını tanıttı. AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk beraberinde SKM Başkanı Nazmi Ünlü ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır'la birlikte Milletvekili adaylarını tanıttı.
 
14 Mayıs'ın önemine vurgu yapan il başkanı av. Murat Öztürk; " Bizim sahada yaptığımız tüm çalışmalar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dava bilinci ile yaptığımız tüm çalışmalardır.
 
Biz sadece seçimlerde vatandaşın karşısına çıkmış bir parti değiliz. Tüm dönemlerde seçimler bitse de bitmese de köy köy mahalle mahalle hane hane vatandaşlarımızla her zaman bir arada olan bir parti içerisinde bulunmanın gururunu yaşıyorum.
 
Biz seçmen esasına dayalı çalışan bir partiyiz. Sadece seçim dönemlerinde vatandaşı dinleyen bir parti hiçbir zaman olmadık. Partimizin kurulduğu günden bu yana her zaman interaktif bir şekilde vatandaşın talebi, sıkıntı ne ise çözüm noktasında da her zaman irade göstermiş bir parti olduk.” dedi.
 
Aday tanıtım programında konuşan Milletvekili Selman Oğuzhan Eser; " Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde gerek yatırımlar gerekse sorunların çözülmesi noktasında bir Milletvekilinin yapması gereken her şeyi yapmaya çalıştık. Bir vatandaşımızın sorununu çözmeyi elbette iş yükü olarak görmüyoruz bu bizim vazifemizdir. Herkes gibi bizde hata işleyebiliriz nihayetinde insanız ama asla kasıtlı olarak bir yanlışın içerisinde olmadık ve olmayız da. Allah'ın izniyle önümüzde ki süreçte de Karaman için tüm gücümüzle çalışacağız. Seçimleri tekrar kazanarak ülkemizin sorunlarını yine hızlı bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi.
Aday tanıtımında konuşan Milletvekili adayı Osman Sağlam yaptığı konuşmasında; " Ben aslen Manyan köylüyüm, İlk, Orta ve Lise eğitimimi Karaman'da gerçekleştirdim. Karaman'dan 10 yıl uzak kaldım ama 30 yıl boyunca hiç uzaklaşmadım. Ankara'da görevim süresince hangi kardeşim bizden bir talepte bulunursa elimizden geldiğince yardımına koştum. Hangi siyasi parti mensubu olursa olsun bizden bir şey istediyse üzerime düşen ne ise yapmaya çalıştım. Şimdi sizin karşınızdayım. Karaman'a hizmet için göreve talibim. Hükümetimizde Bakanlık yapan herkesle ilişkilerimiz çok iyidir hemen hemen hepsinin telefonu rehberimde kayıtlıdır. Peki, bunu ne yapacağım? Bu nüfusu Karaman'a hizmet noktasında faydalandıracağız." dedi.
 
Son olarak kendini tanıtan Milletvekili adayı Fatma Coştu yaptığı konuşmasında; " Bizler sadece kadın ya da genç ifadesiyle bu sıfatların arkasına sığınan ve hevesle cümleler kuran kuran kişiler olmadık. 15 yaşından beridir biz bunu bu şekilde öğrendik. Her zaman dolu dolu cümlelerle arkasını doldurarak sadece kadın olduğumuz için ya da sadece genç olduğumuz için bir göreve talip olmak değil evet belirli yollardan geçtik. Bir yola girdik. O yolda kıymetli büyüklerimizle yol arkadaşlarımızla kardeşlerimizle omuz omuza yürüyebilmek istiyoruz” dedi.
 
Adayların kendilerini tanıtmasından sonra fotoğraf çekimiyle program son buldu.