Ahmet Yurtbaş Karaman İçin Hayırlı Adayı Belirtti

Ahmet Yurtbaş Karaman İçin Hayırlı Adayı Belirtti
Mevlüt Bey'in gelecek odaklı projeleriyle şehir için olumlu değişimlerin mümkün olduğuna inanıyorum. Barış ve kardeşlik içinde güzel bir seçim olması dileğiyle.

Ahmet Yurtbaş, Karaman'daki yerel seçimler için niçin Mevlüt Akgün'e oy vereceğini şu şekilde açıkladı:

Arkadaşlar, artık Karaman'da bir şeyler yapmak gerekiyor. Bir şeylerin değişmesi kaçınılmaz. Karaman, 17 büyük ekonomiyi görmüş, turizm potansiyeli yüksek, kültürel tarihi büyük bir şehir ancak maalesef hak ettiği değeri alamamış durumda.

Yerel seçimlerde artık genel seçimler gibi düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Parti bağlamından ziyade, şehrimiz için ne yapılabileceği, hangi adayın daha kapsayıcı ve kucaklayıcı olduğu önemli hale geldi. Ben şahsen Mevlüt Akgün'ü bu kriterler açısından başarılı buluyorum. Kendisinin sunduğu projeler ve vizyon gerçekten kabul edilebilir düzeyde. Mevlüt Bey'in geçmişteki tecrübeleri, üç dönem milletvekilliği yapması ve başarıları, insanları kucaklama ve her kesime eşit yaklaşma yeteneği beni etkiliyor. Onu barış ve kardeşliği getirecek bir lider olarak görüyorum.

Mevlüt Bey'in başarılı olacağını ve projelerinin geleceğe yönelik güzel bir vizyon içerdiğini düşünüyorum. Artık sadece kısa vadeli değil, 20 veya 30 yıl sonrasını da göz önünde bulundurarak projeler üretilmeli ve şehir bu vizyon etrafında gelişmeli. Geleceğe dair güzel bir plan ve program oluşturarak ilerlemeliyiz. Umarım bu seçim, barış, kardeşlik ve dostluk içinde geçer ve şehrimizin geleceği için olumlu bir adım olur. Tüm adaylara başarılar diliyorum.