O asansör firması şimdi de Piri Reis vadisinde

O asansör firması şimdi de Piri Reis vadisinde
Karaman Devlet Hastanesinin arızalı asansörlerini yapan firma şimdi de Piri Reis vadisinde ki dairelerin asansörlerini yapacak.
Karaman Devlet Hastanesinde ki 12 asansörü yapan merkezi Konya’da bulunan Asansör firması, şimdi de Karaman’da yapılacak olan Piri Reis vadisinde ki konutların asansörünü yapacak olması her kesim tarafından tepkiyle karşılandı.
 
İddialara göre merkezi Konya’da bulunan asansör firması Karaman Devlet Hastanesinde ki 12 asansörü yapmasından sonra asansörler defalarca düşmüş ve bazı vatandaşların yaralanmasına neden olmuştu. Devlet Hastanesi yetkilileri Kontes Asansör Firması uzmanlarına arızalı 12 asansörü incelettirdi. Uzmanlar 12 asansörün tamamına da yapım eksikliği nedeniyle Kırmızı etiket verdi. Bunun üzerine hastane yetkililer asansörleri yapan merkezi Konya’da bulunan firma hakkında suç duyurusunda bulundu. Firma yapılan asansörlerin Konya Makine Mühendisleri odası tarafından Yeşil Etiket verildiğini söyledi. Asansörlerin defalarca arızalanması ve düşerek vatandaşları yaralaması karşısında nasıl yeşil etiket aldığı şaşkınlıkla karşılandı. 
 
Anlam verilemeyen bir şekilde, 12 arızalı asansöre Konya Makine Mühendisleri odasından yeşil etiket alan Konya merkezleri asansör firması şimdi de Karaman’da yapılan Piri Reis vadisinde ki binaların asansörlerini yapacak. Gazeteciler konu hakkında Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker’e sorulması üzerine Milletvekilleri “Bu tür olaylar yasal tarafı tartışılır, ama etik olarak uygun değil, umarız ki yanlış bir şey yapılmaz.” Denildi.
Milletvekili Recep Şeker, Karaman Devlet Hastanesi yöneticilerinin bu firma hakkında dava açtığını ve Devlet Hastanesinde ki arızalı asansörlerin en iyi bir şekile getirilmesi sağlanacak, İnşallah Piri Reis vadisi konutlarında da bu tür kötü olaylar yaşanmaz dedi.