Ziraat Odası’ndan Köylere Makine Desteği

Ziraat Odası’ndan Köylere Makine Desteği
Karaman Ziraat Odası, köylere makine ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.Akdeniz Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği ve Ulusal Baklagil Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu,...

Karaman Ziraat Odası, köylere makine ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.
Akdeniz Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği ve Ulusal Baklagil Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, "Göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçilerin ve üreticilerin daha iyi, daha kaliteli ve daha verimli ürünler yetiştirebilmeleri için köylerin ihtiyaçlarına göre zirai alet ve ekipmanları dağıttık, dağıtmaya devam ediyoruz" dedi.
Muğlu, "İlimizde son yıllarda özellikle Çatak, Bucakkışla, Aşağı Akın, Yukarı Akın, Cerit, ve Bostanözü, köylerimizde zeytin ekiminin yaygınlaşması nedeniyle ihtiyaç haline gelen Zeytin eleme makinelerini temin ederek köy muhtarlarımıza teslim ettik. Ayrıca İhsaniye köyümüzde hayvancılık yapan üyelerimizin fazla olması nedeniyle yem kırma makinesi muhtarımıza teslim ettik. Tüm köylerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Yaptıkları araştırmada köylerde zeytin eleme makinesine ihtiyaç duyulduğunu tespit ettiklerini ifade eden Muğlu, "Bu nedenle zeytin eleme makinelerinin zeytin üreticilerinin ihtiyacını karşılamak üzere zeytin üreten köylerimize teslimini yaptık. Teslim edilen makinelerin zeytin üreticilerine ürünlerini daha iyi pazarlaması için faydalı olacaktır" şeklinde konuştu.
Makineleri teslim alan köylüler ise Ziraat Odası’nın çiftçiler için yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.