Yusuf Ünalan Başarıların Devam Edeceğini Söyledi.

Yusuf Ünalan Başarıların Devam Edeceğini Söyledi.
Karaman Ermenek Spor Kulübünün yeni başkanı Yusuf Ünalan, pazar günü oynanan karşılaşma sonrası kulübü ziyaret eden vekillere teşekkür ederek başarıların devamının geleceğini söyledi.

 Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli eşleriyle birlikte kadınlar günü dolayısıyla Karaman Ermenek bayan voleybol oyuncularını ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta 70 Karaman Sporʹla oynan karşılaşma da 3-0 galibetle çıkan Karaman Ermenek spor kulübünün bayan oyuncularını ziyatret eden vekillere teşekkür eden kulübün yeni başkanı Yusuf Ünalan, herkes görecek kulüp bölgede Karamanʹı temsil eden bir konuma gelecek. Hem Karamanʹı hemde Ermenekʹin adı en güzel yerlerde anılacak bunu zaman içerisinde göreceksiniz dedi.

Yusuf Ünalan ziyarette ki konuşmasında şunları söyledi; " Öncelikle Karaman Milletvekilimiz sayın Lütfi Elvan beye çok teşekkür ediyorum, onun gayret ve destekleriyle güzel bir kulüp kurulmuş ve Karamanʹın tanıtımı için çok önemli bir aksiyonun önünü açmıştır. Bu yapılan bu hizmetin Karamanʹın tanıtımı için ve gençlerin spora alıştırılması için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Allah nasip ederse yeni sezon kulübümüz Karaman Ermenek olarak çalışmalarına devam edecektir. Sadece voleybol değil Futbolda da büyük çalışma başlatacağız. Sporun her alanında güzel faaliyetlerde bulunacağız. Bugün 70Karaman spor ile yapılan karşılaşmada 3-0 galibetle sevincimiz artmıştır, bu nokta da öncelikle bayan oyuncularımızı tebrik ediyor ve 8 mart kadınlar gününü de kutluyorum. Bizleri ziyaret ederek mutluluğumuzu paylaşan Milletvekillerimiz Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün beye, Karamanʹda misafir bulunan Malatya Milletvekili Öznur Çalık hanımefendiye ve Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu beye teşekkür ederiyorum." dedi. 


El-beyk Resturantta yönetim ile yemekte buluşan voleybol takımının bayan oyuncuları 3-0 galibiyetini kutlarken, Bayan oyunculara sürpriz bir ziyarette bulunan Milletvekilleri sporcuların hem kadınlar gününü hem de karşılaşma da ki galibiyetini kutlayarak başarılar dilediler.

Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, oyuncuları tebrik ederek; “ Bayan oyuncularımızın bu şekilde başarılı performansından dolayı tebrik ediyorum, Karaman ilimizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupasını ilimize getirmenizi sizlerden istiyorum, ve bu vesileyle de 8 mart kadınlar gününüzü ve başarılarınızı kutluyorum” Diyen Lütfi Elvan bu başarının devamı karşısında her türlü desteği vereceğinin altını çizdi.

Ziyarette bulunan Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ise bayanlara başarılar dileyerek; “ Karaman’da ki eksikliği hissedilen bayan sporunu en iyi şekilde temsil ettiğinize inanıyorum. Sezon sonunda bu başarılı grafiğinizi yükselterek şampiyonluk kupasını ilimize getireceğinize inanıyorum. Bundan sonra ki müsabakalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette bulunan Belediye başkanı Kamil Uğurlu ise; “ Böylesine başarılı bir bayan voleybol takımımızın kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca Belediye olarak üzerimize düşen desteği her zaman vereceğiz.” Dedi.

Karaman’da ki teşkilat programı için ilimize gelen Malatya Milletvekili Öznur Çalık, bayan voleybol oyuncularını tebrik ederek, “ Karaman’da bayan voleybolcuların başarılı olması bir bayan olarak beni de çok mutlu etti. Karaman Milletvekillerinin sizleri desteklemesi hem iliniz için hem de sizler için büyük bir şanstır. Bu vesileyle hem 8 mart kadınlar gününü kutlar hem de başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.