Yunus Kent Mahallesi için muhtarlık seçimleri başladı

Yunus Kent Mahallesi için muhtarlık seçimleri başladı
Yunus Kent Mahallesinin merhum muhtarı İbrahim Aköz’ün vefatından sonra Mahalle yeni muhtarını 5 Haziran Pazar günü seçecek
Yunus Kent Mahallesi muhtarı İbrahim Aköz 25 Aralık 2015 yılında hayatını kaybetmişti. İbrahim Aköz’ün vefatından sonra Yunus Kent Mahallesi 5 Haziran Pazar günü yeni muhtarını seçecek. Şu an itibariyle yaklaşık 5 kişinin aday olduğu seçimde emekli öğretmen Ahmet Ali Ünüvar, seçimin en iddialı adayı olarak görülüyor. Rahmetli İbrahim Aköz’ün de yakın arkadaşlarından olan Ahmet Ali Ünüvar emekli öğretmen ve mahalle sakinleri tarafından sevilen biri olarak biliniyor. 
 
Karamaninsesi.com’u ziyaret eden Muhtar adayı Ahmet Ali Ünüvar; 1957 yılında Karaman’ın Aşağı Akın köyünde doğduğunu, İlk okulu aşağı akın da Orta okul ve Liseyi de Karaman da okuduğunu söyledi.
Üniversite tahsilini 1979 da Selçuk eğitim Enstitüsü Matematik bölümünü bitiren Ahmet Ali Ününvar, Aynı yıl Artvin Hopa’da Atatürk ortaokulunda göreve başladı.
 
Daha sonra Karaman’a gelen Ahmet Ali Ünüvar; Yollarbaşı ortaokulu ve Karaman lisesinde hem idarecilik hem Matematik Öğretmenliği yaptı. 
2014 yılında emekli olan Ahmet Ali Ünüvar sırasıyla; Bifa ortaokulu - Yunus Emre ortaokulu - Dr. Sadık Ahmet - Dr. Faruk Sükkan - Zübeyde Hanım ortaokulunda görev aldı.
 
Şimdi bütün bilgi ve birikimini mahalleye hizmet etmek amacıyla yola çıktığını söyleyen Yunus kent mahalle muhtar adayı Ahmet Ali Ünüvar, mahalle sakinlerinin oyuna talip olduğunu sözlerine ekledi.