Yüksel Büyükkarcı’dan haber sitemize ziyaret

Yüksel Büyükkarcı’dan haber sitemize ziyaret
Ayrancı’nın MHP’li Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, haber sitemizi ziyaret etti.
Ayrancı’nın başarılı belediye başkanı MHP’li Yüksel Büyükkarcı referandum süreci içerisinde haber sitemizi ziyaret etti.
Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Yüksel Büyükkarcı; “ 16 Nisan Milli iradenin tecelli edeceği ve halkımızın feraseti Türkiye’yi bir adım daha güçlendirecektir.” Dedi.
 
MHP olarak ülkenin bekası için referandumda Milli iradeden yana olduğunu söyleyen Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı; “ Genel Başkanızım sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı ve ferasetine geçtiğimiz yıllarda da defalarca şahit olmuşuzdur. FETÖ Terör örgütünün varlığını ilk ve tehlike arz ettiğini ilk dile getiren lider olduğu için bizi gururlandırmıştır. Allah nasip ederse 16 Nisan’da tarihi bir gün yaşayacağız. Önemli olan bu süre içerisinde kırmadan dağıtmadan seçim sürecini geçirmeli ve milli iradeye destek vermeliyiz. Şahsım ve partim olarak var gücümüzle çalışıyor ve milletimizin iyiliği için koşturuyoruz. Bir yandan Referandum süreci yaşarken diğer yandan da asli görevim olan Ayrancı Belediye başkanı olarak Ayrancı halkına hizmet ediyoruz. Bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde baharın müjdecisi Hıdırellez’i kutlayacağız. Her yıl düzenlediğimiz gibi bu senede büyük bir coşkuyla kutlanacaktır. Bu vesile ile de aziz halkımızı Ayrancı’ya davet ediyorum. İnşallah önümüzde ki günlerde Mayıs ayında kutlayacağımız Hıdırellez programının detaylarını sizinle paylaşacağız. Bu ziyaret vesilesi ile Referandumun gerçek manada Hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com Genel Yayın yönetmeni Hüseyin Ölger, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’nın ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek; “ Ayrancı halkı sizi partili biri olarak görmüyor şahsınıza münhasır bir sevgi seli var bizlerde aynı şekilde partili bir belediye başkanı değil halkın başkanı olarak görüyor ve şahsınıza münhasır bir sevgi ve saygı besliyoruz. Belediye Başkanı olarak yaptığınız hayırlı çalışmaların devamını diliyoruz.” Dedi.