Yüksel Atik aday adayı oluyor

Yüksel Atik aday adayı oluyor
CHP Eski İl Başkanı Yüksel Atik, CHP'den Aday adayı olması bekleniliyor.
Partilerin aday adayları başvurularını yaparken, en büyük beklenti ise CHP'nin aday adaylarının kim olacağı sorusu oldu. Geçtiğimiz günde de CHP hakkında yaptığımız anketlerde CHP tabanının eski yöneticilere bir özlemi olduğu görülmekteydi.
 
Son günlerdir CHP'de en çok konuşulan isim eski il başkanlarından Yüksel Atik oldu. Tabandan büyük ilgi görmesi Yüksel Atik'in CHP'nin 1. sıra adayı mı olacak sorusunu akıllara getirdi.
Bildiğiniz gibi Karaman bu seçimde 3 Milletvekili çıkaracak. AK Partinin ise 3 Milletvekilinin hepsini alma düşüncesi var. Ama gidişat Ak Parti'nin 3 Vekil hayalini suya düşürebilir. Çünkü AK Parti tabanı bu seçimde Milletvekili adaylarının kim olacağına dikkat edecek.
 
Yapılan anketler veya temaül yoklamalarına rağmen AK Parti Genel Merkezi bildiğini okur ve istediğimi aday yaparım Karaman nasıl olsa çanta keklik derse, Üçüncü vekilin üzerine soğuk su içebilir. Çünkü CHP'li Yüksel Atik kamuoyunda özellikle sağ kesim tarafından da seviliyor. Tabanın Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a ama Milletvekilliğinde Yüksel Atik'e verebilir.
 
Bu sadece AK Parti değil, MHP içinde geçerli bir durum. Şuan itibariyle MHP Karaman'da neredeyse hiç duyulmuyor. Kamuoyunda İddialı bir isim geçmiyor. Mevcutların içerisinde Genç ve Başarılı aday adayları var ama bu yeterli bir kriter olarak görülmüyor. Bildiğiniz Gibi MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz aday olmayacak. MHP'de pasi kalırsa CHP'li Yüksel Atik'in MHP tabanından da oy alması hiçte şaşılacak bir durum değil.
Bu gelişmelerin farkında olan CHP en iyi adayı çıkarmak ve üçüncü Vekili almak için gerekli çalışmaları sürdürürken Karamaninsesi.com'un edindiği bilgilere göre Yüksel Atik önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklaması bekleniliyor.