Yılan baskınları arttıkça vatandaş tedirgin oluyor

Yılan baskınları arttıkça vatandaş tedirgin oluyor
Karaman'da doğu kışla mevkisinde alanı yılanlar bastı
Tabduk emre mah.1605 sokak ve halil cin cad.kesişen alanda otların temizlenmemesinden ot içerinde haşere ve yılanların yuva yapması vatandaşı korkutuyor. 
 
Mahalle sakinleri yılanlardan korkarken vatandaşın bitanesi; "Bu yerleşkede yaşayanlar olarak yol kenarı istinat duvarı yapılması ve 1605 sokak bitimindeki boş hazine arazisine park yapılmasını belediyemizden daha önceleri de istedik sizin aracılığınızla tekrar rica ediyoruz. Geçtiğimiz senelerde buranın sorunu giderilmedi. Biz Şimdi sayın Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan beyden rica ediyoruz. Başkanımızın diğer mahallelerde ki sorunlara el attığını ve vatandaşa yardımcı olduğunu biliyoruz. Aynı yardım ve ilgiyi buraya da bekliyoruz. “ dedi.
 
Önceki Belediye Başkanı Kamil Uğurlu döneminde yaklaşık 8 defa dilekçe verdiklerini söyleyen vatandaşlar, Bu sene yeni bir dilekçe daha verdiklerini ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yakından ilgilenmesini rica ettiler.  Mahalle sakinleri bu sorunların park ve istinat duvarından kaynaklandığını düşünmekte. 
 
Orada oturan bir vatandaş zehirli bir yılanı etkisiz bir hale getirerek fotoğrafladı. Karamaninsesi.com’a fotoğrafı gönderen vatandaş; “ Durumun ciddiyetini yetkililer görsün diye bu resmi çektim. Yarın bir gün çocuklarımızdan biri burada zehirlenirse vebali ağır olur.” dedi.