Yaz Spor Okulları İçin Ziyaretler Devam Ediyor

Yaz Spor Okulları İçin Ziyaretler Devam Ediyor
Karaman’da okullara giderek, yaz spor okulları tanıtım ziyaretlerinde bulunuyor.

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların serbest zamanlarını spor ile geçirmelerini sağlamak amacıyla Karaman’da okullara giderek, yaz spor okulları tanıtım ziyaretlerinde bulunuyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların serbest zamanlarını spor ile geçirmelerini sağlamak amacıyla Esentepe İlköğretim okulun da sene sonu programına katılarak,  yaz spor okulları tanıtım ziyaretinde bulundu ve öğrencilere futbol ve basketbol topu hediye etti.
 
Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de tüm çocuklar ve gençler yaz spor okullarında spor yapacak. Gençlerin yaz spor okullarına katılımlarını sağlamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Karaman’da ki  okulları gezerek tanıtım ziyaretleri  yapıyor. 5-18 yaş arasındaki tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarına başvurularda her geçen gün artıyor.
 
17 BRANŞTA AÇILACAK
Yaz spor okullarında Okçuluk, taekwondo, masa tenisi, satranç, badminton, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, futbol, judo, cimnastik, bisiklet, hentbol, bilardo, tenis ve izcilik  branşları bulunuyor.