Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında solculara hakaret etti

Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında solculara hakaret etti
İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk: Mankafalılar, salaklar! Lan gitmiyorsan gitme..

 Show TV ekranlarında yayınlanan ve Saba Tümer’in sunduğu ‘Saba Tümer’le bugün’ programında Yaşar Nuri Öztürk’ün sert çıkışları ekrana kilitledi.

Türkiye’deki ‘çağdaşlık’ algısının yanlış olduğunu ileri süren Yaşar Nuri Öztürk, ‘İstediğiniz kadar tepinin, laiklik, çağdaşlık edebiyatı yapın, Atatürkçülük yapın. Hiçbir şey yapamazsınız. Yapamayacağınız da anlaşılmıştır. İçinizdeki mankafaları temizleyin içinizden. Basireti bağlanmış mankafalar Atatürk’ü de mahvettiler kendilerini de.’ dedi.

PEYGAMBERʹİN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Hz. Muhammed’in sözlerini hatırlatan ilahiyat profesörü Öztürk, ‘Hz. Peygamber diyor ki, ‘Şöyle söyle: Ben ve bana uyanlar basiretle iş yapar’. Göğsüne taktığın rozet ne olursa olsun (Kur’an-ı Kerim’i kastederek) buradan ilham alacaksın.’ şeklinde konuştu.

SOLAK MISIN SALAK MISIN
Bazı anlarda oldukça sinirlenen Öztürk masayı yumruklayarak şunları söyledi: Aydınlığı kimseye bırakmayan adamlar, solcular bilmem neler. Ya solak mısınız salak mısınız kardeşim!.. Siz ne biçim aydınsınız ya.. Solağıyla salağıyla.. Şu mesajı veremeden siz Marks’ı Engels’i dayatarak ne yapmayı düşünüyorsunuz? Gösterin geldiğiniz yeri? Şeyinizin üzerine oturdunuz.

LAN GİTMİYORSAN GİTME
Şu mesaj size ne yaptı. Lan gitmiyorsan gitme! Gidecek cami kalmamış zaten onu da bilmiyorsun. Maun Suresi’nde insan haklarına saygı duymayan insanın namazı kabul edilmez deniyor bunu kullansana. Sen solak falan değilsin, salak olduğun çıktı ortaya. Bana kravatlı molla diyor. Allah diyen adama molla diyor. Dindara öcü gibi bakarsan Allah seni dinci ile cezalandıracak. Ve Allah cezalandırmıştır. Ben Allah’a inandığım için benim ürettiğim değerler yok sayılıyorsa lanet olsun böyle çağdaşlığa aydınlığa. Allah sizi tarihin önünde rezil ve kepaze etti.