YHM MARKET SIFIR ARABA HEDİYE ETTİ

YHM MARKET SIFIR ARABA HEDİYE ETTİ
Karamanda YHM Alışveriş Merkezi 7. yılında yetmiş yedi hediye kampanyasında çekilişleri yapıldı.
YHM alışveriş Merkezi Yunus Emre Cami Karşısındaki Şubesinde Yapılan Çekiliş 1. Noter huzurunda yapıldı. Çekilişlere geçmeden önce YHM alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Binarbaşı Açılış Konuşması Yaptı. Binarbaşı konuşmasında: “ Bu kampanya dışarıdan göründüğü gibi bir günde beş gün on günde yapılan bir kampanya değildir. Uzun emek verilen bir kampanyanın eseridir. Bu yılki bütçemiz yaklaşık beş yüz bin TL olarak tespit edildi. Bu beş bin tl nin Karaman halkına siz değerli müşterilerimize en verimli bir şekil dağılımının nasıl yapılacağı konusunda hesaplandı. Bu rakamın 400 bin tl nin bu yılki indirimlerimize yansıtıldığı kalan 50 Bir Tl lik Kampanyanın da Araba ve Diğer hediyelerimize harcamalarında kullanılması için plan yapılmış ve bu 500 bin Tl lik bütçenin YHM alışveriş Merkezi Olarak sizlerin adına çalışmakta olduğumuz firmalardan uzun pazarlıklar sonucunda yapılan anlaşmalar neticesinde tespit edilmiştir.
Bu kampanya ile bütün müşterilerimizi farklı bir heyecanla buluşturmak ve hediye çıkanların sevineceği çıkmayanların ise bunun bir başka çekilişte olduğunu bilip bir daha ki seferde buluşmak temennisi ile buluşmak dileğiyle çekilişimizin tekrar tüm Karaman için hayırlı uğurlu olmasını diliyor emeği geçen bütün firma ve çalışanlarımıza bizlerden bu güne kadar desteğini esirgemeyen sizlere siz değerli Karamanlı hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
 
YHM yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Binarbaşı’nın Konuşmasının Ardından Çekilişlere geçildi.   Noter huzurunda yapılan çekilişte Araba Talihlisi Necati Kurt Arabanın Sahibi oldu.
 
Verieln Hediye ve Talihlilerin İsimleri Şöyle:
     
1 :  Araba Talihlisi : Necati Kurt
2:   Motor Talihlisi : Enes Ertürk
3:   Motor Talihlisi : D.Ali Balcı
4:   Netbook Bilg. Talihlisi : Uğur Demirel
5:   Netbook Bilg. Talihlisi : Hatice Keçeci
6:   LCD Televizyon  : Muhammet Şengül
7:   LCD Televizyon  : Nevin Çelik
8:   Buzdolabı Talihlisi : Cevdet Varol
9:   Buzdolabı Talihlisi  : Ramis Bayram      
10: Çamaşır makinesı : Yonis Vural
11: Çamaşır makinesı: Mehmet Çay
12: Fırın Talihlisi  : Şerife Gevrek
13: Fırın Talihlisi  : Hüseyin Güler
14: Bisiklet Talihlisi : Emine Balıkçı
15: Bisiklet Talihlisi : İsmail Karataş