YHM HERŞEYİ %50 İNDİRDİ.. İZDİHAM OLDU

YHM HERŞEYİ %50 İNDİRDİ.. İZDİHAM OLDU
Karamanın en büyük marketlerinden YHM Alışveriş Merkezi müşterilerine yüzde 50 indirim kampanyası uyguladı.
Karaman’ın en büyük marketlerinden YHM Alışveriş Merkezi müşterilerine yüzde 50 indirim kampanyası uyguladı. Kampanyaya her yaştan ilgi gösteren vatandaşlar, mağazaya akın ederek indirim izdihamında alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşadı.
 
BÜTÜN BAYRAMOĞLU’NU SATIN ALDI
 
YHM mağazalar zincirine 5 yeni halka daha eklendi YHM ve Bayramoğlu Alışveriş Merkezleri güçlerini birleştirerek toplamda 12 mağaza sayısına ulaştı.
Satın aldığı Bayramoğlu Alışveriş Merkezinde konfeksiyon ve zücaciye ile hediyelik ürünlerde yüzde 50 indirime giden YHM, vatandaşların ilgi odağı oldu. Mağaza görevlileri yoğun ilgi nedeniyle alışverişlerde izdihamın olmaması için gayret gösterdikleri gözlenirken, 2. katta yapılan alışverişler için müşteriler kısım kısım üst kata alındı. İndirim kampanyası ile kasiyerlerde uzun kuyruklar oluşturan müşterilerine cevap vermek için yoğun mesai harcadı.
İndirim kampanyası ile müşterilerin yoğun ilgisi karşısında mutluluk duyduklarını belirten YHM Genel Müdürü Hacı Binarbaşı;
 “Uzun yıllardır Karaman halkına en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çalışan Karamanın en büyük 2 yerel marketi YHM ve Bayramoğlu daha iyi hizmet daha uygun fiyat amacıyla YHM çatısı altında ulusal firmalar karşısında güçlü durmak artan rekabetçi piyasalarda güçlü oyuncu olmak için güç birliğine gittik. Bayramoğlu alışveriş merkezlerini satın aldık. Bu günden sonra Karaman da çok farklı bir perakende dönemi başlayacak. Ve Karaman halkı bunu çok yakında hissedecek.
Yine YHM olarak, bugünden sonra da  Karaman halkına karşı sorumluluklarımız bir kat fazla arttı ve YHM yönetimi olarak da bunun bilincindeyiz.”dedi.