Veysel Göktekin'den Berberler odasına ziyaret

Veysel Göktekin'den Berberler odasına ziyaret
AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Veysel Göktekin, Berberler odası başkanı Selahattin Pekoğlu'nu ziyaret etti.
AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Veysel Göktekin, “Bedeli ne olursa olsun, daima hakkın ve haklının yanında olacağım. Kimseyi ötekileştirmeden topluma hizmet edeceğim.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman Milletvekili Aday Adayı Veysel Göktekin, Karaman’ın sesini Ankara’da duyurmaya talip olduğunun söyledi.
 
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Veysel Göktekin, ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Karaman Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu’nu ziyaret eden Göktekin, .Ziyaretlerinde STK’lara öncelik verdiğini söyledi. Kendisinin de geçmişte STK temsilciliği yaptığını ve STK temsilcilerini yakından tanıdığını ifade Göktekin, “Memur-Sen İl Başkanlığı yaptığım dönmelerde birçok arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Birçok arkadaşlarımızla gönül bağlarımız var. O nedenle Sivil Toplum Kuruluşlarının şahsımdaki önemi çok büyük. Hepsinin de ortak derdi ülkemiz ve Karaman. Seçildiğim takdirde STK’ların fikir ve önerilerine önem vereceğim. Karaman’ı temsil ederken sen ben davası gütmeden, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden, insanların yüreğine dokunarak, müreffeh bir toplum için, ülkemizin istikbâli ve istiklâli için canla başla çalışacağımın teminatını veriyorum” dedi.
 
KARAMAN´I VE KARAMAN’LIYI BİLİYORUM
 
Karaman halkının sorunlarını ve beklentilerini iyi bildiğini söyleyen Göktekin, “ İthal gelmedim Karaman’lıyım ve bu topraklarda doğdum büyüdüm. Geldiğim yer itibari ile bürokrasiyi ve nasıl başa çıkılacağını biliyorum, kamuda çalışanların sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Esnaflık yaptım gazetecilik yaptım. Esnafın sorunlarını ve bekletilerini biliyorum. Ve halkın içinden geliyorum halkın sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Karaman´ı iyi tanıyor olmam benim için bir avantaj. En önemlisi Karaman belde, mahalle, köy tüm ilçelerini biliyor ve vatandaşlarımızın beklenti ve sorunlarını biliyorum. Karaman ve Karamanlının temel sorunlarını çözmek, kenti geleceğe hazırlamak için yola çıktım. Merkez mahallelerinin tamamını bilen biriyim. Aday adayı olarak günlerdir sahadayız. Aday adaylığı sürecinde milletimizin beklenti, istek ve sorunlarını daha da yakından tespit etme fırsatı buldum. Önceki çalışmalarımın da katkısıyla her yerin tabiri caiz ise filmini çektik. Bu süreçte edindiğim en büyük tecrübe; siyaseti hakkıyla yaparsan kimsesizlerin kimi olursun. İnsanlarımızın dertlerine çare olursunuz. Partim beni aday gösterir ve seçilirsem öncelikle ilimizin ve halkımızın Ankara’da gür sesi olacağım. İnsanımız kendisini haklı olduğu hiçbir konuda yalnız hissetmeyecek Vatandaş bizde kendini görecek ve her zaman yanında olan bir vekil görecek” şeklinde konuştu.
 
Selahaddin Pekoğlu, Duruşu ve kimlikleri ile Ankara’da Karaman’ın sesi olacak kişileri seçmek çok önemli.
 
Karaman Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Veysel Göktekin’e başarılar diledi. Veysel Göktekin’i yakından tanıdıklarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarında ve devletimizin çeşitli kademelerde verdiği hizmetleri bildiklerini kaydeden Pekoğlu, ‘’ Duruşu ve kimlikleri ile Ankara’da Karaman’ın sesi olacak kişileri seçmek çok önemli. Bu noktada birçok gazetede ve STK’da, devlet kademelerinde ve kamuoyunda önemli birisi olarak tanınan Veysel Göktekin’in adaylığı Karaman siyasetine renk katmıştır. Veysel Göktekin Karamanlıdır ve Karaman’da her kesim tarafından tanınıp sevilen bir arkadaşımızdır. Eğer ki partisinden aday gösterilip seçilirse Karaman ve Kazaman’lı için önemli hizmetler yapacağına gönülden inanıyorum ” ifadelerinde bulundu