Vali Süleyman Kahraman’dan Haber Sitemize tebrik mesajı

Vali Süleyman Kahraman’dan Haber Sitemize tebrik mesajı
Karama Valisi Süleyman Kahraman, haber sitemizin 4. yılı münasebetiyle haber sitemizi tebrik ederek başarılar diledi.

Karamaninsesi.com’un 4. yılı münasebetiyle Karaman Valisi Süleyman Kahraman haber sitemizi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

İşte sayın valimizin gönderdiği mesaj; “ 

Günümüz Dünyasında Teknolojinin ilerlemesi ve bununla paralel olarak İletişiminde hızlı bir şekilde gerçekleşmesi esasında insanlık için bir nimet olarak görmekteyim. 

Medya, Toplumun İletişim ve haber alma alanında en önemli faktör olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Günümüz teknolojisinin hizmetimize sunduğu İnternet ortamıyla doğan İnternet Gazeteciliği bunun en bariz örneğidir. Bir tek tuşa basarak dünya da gelişen bütün olayları anında görebiliyorsunuz. 
Türkiye genelinde Karaman’a baktığımızda İnternet Medyası çok yol kat etti. Haberi en hızlı bir şekilde Yazı, Resim ve Video olarak yayınlaması ve bunu toplumun huzuruna sunması hem bizim açımızdan hem de halkımız açısından güzel bir gelişme.

Karamaninsesi.com Haber sitesi de halkımıza bu hizmeti sunan İnternet Medyasının en önemli isimlerinden biridir. Kendine özgü manşet tasarımları kalitesini arttırmakla beraber insan psikolojinde ki etkiyi de güçlendirmektedir. Her kesimin görüşlerini aktarması da takipçilerini hızlı bir şekilde arttırmaktadır. Ayrıca toplumun menfaatini gözeterek yaptığı haberler hedefe varmakta ve anında etkisini göstermekte olduğu herkes tarafından bilinmektedir. 

Güçlü ve Hızlı bir şekilde yayın yapan Karamaninsesi.com’a bu kaliteli hizmetinden dolayı teşekkür ediyor ve yayın hayatının 4. Kuruluş Yıldönümünde Karamaninsesi.com Ailesini kutlayarak Başarılarının her geçen gün artmasını temenni ediyorum.  

Süleyman Kahraman
Karaman Valisi