Vali Su, Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri İle Bir Araya Geldi

Vali Su, Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri İle Bir Araya Geldi
Mersin Valisi Ali İhsan Su, ‘Mersin İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederek, koyun ve keçi yetiştiricileriyle bir araya geldi.

Merkez Akdeniz ilçesinde

Mersin İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni İhsaniye Mahallesi’ndeki birlik binasında gerçekleşen ziyarette Vali Su’ya, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Arif Abalı da eşlik etti.

Bina önünde Birlik Başkanı Mehmet Akdoğan ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Su, çok sayıda yetiştiriciyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Su, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, Mersin’in kıl keçisi yetiştiriciliğinde diğer illere göre ön sıralarda yer aldığı da dikkate alındığında, yaklaşık 7 binin üzerinde üyesi bulunan ‘Mersin İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin ilimizde önemli bir görevi üstlendiğini ifade etti. Vali Su, Birlik Başkanı Akdoğan’ın nezdinde birliğin tüm üyelerine yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi.

Su, buluşmada Başkan Akdoğan’dan birlik olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, yetiştiricilerin sorun ve taleplerini dinledi.