Vali Su, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Vali Su, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
Mersin Valisi Ali İhsan Su, büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun, Türk Milletinin en zor şartlarda dahi vatanına, geleceğine nasıl sahip çıktığının en mümtaz örneği olduğunu belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Vali Su, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. “Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu aziz milletimizin büyük fedakarlıklar ve kahramanlıklar sonucu uğruna nice şehitler verdiği bu toprakların ilelebet vatanımız olarak kalacağının bir kez daha tescillendiği Büyük Zafer’in 95. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz” diyen Su, mesajında şu ifadelere yer verdi: “26 Temmuz 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta müstesna bir zafer ile sonuçlanan Büyük Taarruz, milletimizin en zor şartlarda dahi vatanına, geleceğine nasıl sahip çıktığının en mümtaz örneğidir.

Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte de istiklal ve istikbali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını tüm dünyaya göstermiş ve göstermeye devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 30 Ağustos Zafer Destanını gerçekleştiren kahramanlarımız başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, Zafer Bayramımızı en içten duygularla kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”