Vali Meral, kazada ağır yaralanan öğrenciyi hastanede ziyaret etti

Vali Meral, kazada ağır yaralanan öğrenciyi hastanede ziyaret etti
Karaman Valisi Fahri Meral, okul servisinin devrilmesi sonucu ağır yaralanan öğrenciyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Meral, geçtiğimiz Pazartesi günü Bademli köyü öğrencilerini taşımalı sistem ile Lale Köyü Ortaokuluna götürmekte olan okul servisinin buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu yaralanan 8 öğrenciden birisi olan Arif Küçükdönmez’i tedavi gördüğü Karaman Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’da öğrencinin sağlık durumu hakkında bilgi alan Meral, hayati tehlikeyi atlatan öğrenci ile ailesine Allah’tan acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu. Vali Meral, ayrıca kış şartlarında başta öğrenci servis şoförleri olmak üzere tüm araç kullanan vatandaşların özellikle standartlara uygun kış lastiklerini takmaları gerektiğini söyledi.
Kaza, geçtiğim Pazartesi günü meydana gelmiş ve servis sürücüsü ile minibüste bulunan 8 öğrenci yaralanmıştı. Durumları iyi olan 7 öğrenci ile sürücü yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, bir öğrencinin hayati tehlikesi bulunuyordu.