VALİ VE EŞİNDEN ZİYARET

VALİ VE EŞİNDEN ZİYARET
Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman huzurevi sakinlerini ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Vali Kahraman, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, bakıma muhtaç yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın hayatın bir gerçeği olduğunu ve mutlaka sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Karamanʹda yaşlı insanların ve kimsesiz çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı tesislerin bulunduğunu ve buraları sık sık ziyaret ettiğini ifade eden Kahraman, "Bizler yaşlılarımıza ve çocuklarımıza her türlü imkanı vermeye çalışıyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, onların babamız, anamız, çocuklarımız olduğunu belirtmek için sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizler yaşlılarımızın evlatları, çocuklarımızın velisiyiz. Şunu hepimizin iyi bilmesi gerekiyor; gönüller ancak sevgi ve saygı ile huzur bulabilir. Her ne sıkıntınız olursa olsun yanınızda olmak bizim için onurlu bir görev. İnşallah her derdinizi paylaşacak, her zaman yanınızda olacağız" dedi.
Vali Süleyman Kahraman eşi Muhsine Kahraman ile birlikte ziyaret ettiği huzurevinde yaşlılara çeşitli hediyeler verirken, sevgi evlerinde kalan çocuklarla da yakından ilgilendi.