Türkiyenin Ve Avrupanın En İyi Ofisi Mersinde

Türkiyenin Ve  Avrupanın En İyi Ofisi Mersinde
Capital Ticaret Merkezi, İngiltere’de gerçekleştirilen "European Property Awards"ta “Best Officce Architecture Europe” kategorisinde 2017-2018 Avrupa’nın en iyi ofis ödülüne layık görüldü.

Pek çok başarılı projeye imza atan Arıcan Grup ve Güler Grup iş birliğiyle Mersin’de yapımına devam edilen Capital Ticaret Merkezi, geçen Eylül ayında "European Property Awards"ta “Best Office Architecture Turkey” 2017-2018 yılı Türkiye’nin en iyi ofis ödülünü aldı. Bu ödülle birlikte jüri tarafından Avrupa’nın en iyi ofisi kategorisinde aday gösterilen Capital Ticaret Merkezi, “Best Officce Architecture Europe” kategorisinde de Aralık ayında Avrupa’nın en iyi ofis ödülüne layık görüldü.

Pek çok farklı disiplinden uzmanı bir araya getiren "European Property Awards”ta 70 kişilik uluslararası jürisi tarafından bir çok kriterin baz alınarak yapılan değerlendirme sonucunda bu ödüle layık görüldüklerini söyleyen Arıcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan, “2017-2018 yılı Best Officce Architecture Europe ödülünü almak sadece Mersin için değil Türkiye için gurur kaynağıdır. Yaklaşık 2 yıl üzerinde çalıştığımız projemiz 3 merkez ilçemizin birleştiği mükemmel konumu, çarşı meydanı, deniz manzaralı ofis, loft ofis katları, hizmet ve olanakları ile kurum ve kuruluşlara prestijli iş yaşamı sunacak. Bu iki ödül de bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir” dedi.

Sıra dışı mimarisi, güçlü lokasyonu, teknolojik altyapısı, konforlu iç donanımı ile projenin dünyada ses getirdiğini belirten Arıcan, “İnanarak çıktığımız bu yolda ödüllendirilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“Projemiz Mersin’i dünyaya tanıttı”

“Best Office Architecture Turkey” ve “Best Officce Architecture Europe” ödüllerinin projelerini taçlandırdığını söyleyen Güler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güler ise Capital Ticaret Merkezi’nin bölge için önemli bir kazanım olduğunu ve Mersin’i dünyaya tanıttıklarını söyledi.

Projenin Mersin iş yaşamına rahatlık, konfor ve prestij getireceğini de söyleyen Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

"Capital Ticaret Merkezi Mersin’de iş yaşamını temelinden değiştiriyor. 2 yatay 2 dikey 4 blokta, 59 metrekareden 727 metrekareye varan ofisleriyle farklı seçenek imkanı sunuyor. Ticaret merkezimiz 10 bin metre karelik kapalı otoparkı, açık otoparkı, 2 bin 700 metrekarelik terası, sosyal donatılı ortak alanları, konferans ve değişik büyüklüklerdeki toplantı salonları ile Mersin’de bir ilk olacak. Amacımız iş dünyasına prestijli, konforlu, ulaşım ve otopark sorunu olmayan, yaptığı işe, ihtiyacına ve kendi zevkine göre en verimli ofis ve iş yerleri sağlamak. Capital Ticaret Merkezi, insanların daha çok kazanmaları, daha iyi koşullarda ticaret yapmaları ve mutlu olmaları için planlandı.”